Universitatea „Titu Maiorescu” – Facultatea de Științe Economice şi Pluriva lansează cursul „Productivitate şi control: Gestiunea Afacerilor folosind sistemul integrat Pluriva ERP”

Firme | 14 Noiembrie 2013

Universitatea “Titu Maiorescu” şi Pluriva lansează cursul Productivitate şi control: Gestiunea Afacerilor folosind sistemul integrat Pluriva ERP pentru studenţii din anii II şi III ai Facultăţii de Ştiinţe Economice ai Universităţii „Titu Maiorescu” din Bucureşti. Cursurile au început în data de 30 octombrie 2013, se vor desfăşura săptămânal în laboratorul de informatică al Facultăţii de Ştiinţe Economice şi vor fi susţinute de Project Managerii Pluriva ERP. Cele 20 seminarii ale cursului de Productivitate şi control: Gestiunea Afacerilor folosind sistemul integrat Pluriva ERP acoperă următoarele componente cheie: impactul în business al implementării unui sistem ERP, nevoile de utilizare a unui sistem IT integrat, fluxurile modulelor financiar – contabil, ale modulelor operaţionale şi sistemele de Business Intelligence.

Cum se vor desfăşura cursurile ERP

Cursurile se vor desfăşura în laboratorul de informatică al Facultăţii de Ştiinţe Economice, iar cei 25 de studenţi vor avea acces continuu, prin web, la aplicaţia ERP. În timpul prezentărilor, studenţii vor utiliza şi ei sistemul Pluriva ERP – online, prin Internet, pe instanţa creată şi implementată de Pluriva special pentru curs.

Această instanţă este găzduită în Data Center-ul Pluriva ERP, unde există infrastructura necesară pentru back-up date şi sisteme de protecţie informatică. Sistemul Pluriva ERP va fi disponibil pentru accesul online al studenţilor şi în afara perioadei de cursuri.

Prin cele 20 seminarii ale cursului organizat de Pluriva şi Facultatea de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii „Titu Maiorescu” din Bucureşti, studenţii participanţi vor obţine o viziune de ansamblu asupra implementării şi utilizării unui sistem ERP într-o companie: atât aspecte teoretice, pentru fixarea noţiunilor principale, cât şi cunoştinţe practice, legate de folosirea aplicaţiei LIVE. Seminariile vor include studii de caz de la implementări finalizate cu succes la clienți din România, explicate detaliat de către Project managerii Pluriva ERP.

Avantaj la angajare”

Parteneriatul dintre Facultatea de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii „Titu Maiorescu” şi Pluriva este unul pe termen lung. Acesta este primul an în care studenţii vor beneficia de cursul de Productivitate şi control: Gestiunea Afacerilor folosind sistemul integrat Pluriva ERP – programul va continua în anii următori, într-o formă avansată.

Pentru studenţii participanţi la cursuri, valoarea seminariilor de Productivitate şi control: Gestiunea Afacerilor folosind sistemul integrat Pluriva ERP se va vedea cel mai bine în momentul în care vor dori să se angajeze: ei vor avea o imagine de ansamblu asupra businessului întregii companii, vor fi capabili să lucreze într-un sistem ERP şi parţial să-l configureze. Cursul organizat împreună cu Pluriva acoperă toate modulele unui sistem ERP, astfel că studenţii noştri se vor integra imediat în orice departament se angajează.” Conf. Univ. Dr. Florin Văduva, Decan - Facultatea de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii „Titu Maiorescu”

Absolvenţii cursului de Productivitate şi control: Gestiunea Afacerilor folosind sistemul integrat Pluriva ERP se vor integra foarte rapid în organizaţiile în care se vor angaja, pentru că vor cunoaşte modul de lucru cu un sistem ERP şi nu vor avea nevoie de training detaliat în acest sens. Studenții vor trebui să se conecteze mai des în aplicaţia ERP pentru realizarea proiectului necesar certificării de la finalul cursului. Evident că studenţii vor beneficia de materiale de training şi de suport din partea noastră, pentru a înţelege modul de operare şi pentru a exersa fluxurile de business.” Georgian Roşu, General Manager Pluriva

Certificare ERP acordată studenților

Pentru anul universitar 2013 – 2014, studenţii ce urmează cursul de Productivitate şi control: Gestiunea Afacerilor folosind sistemul integrat Pluriva ERP şi promovează examenul final, vor primi diplome de absolvire şi o certificare Pluriva ERP. Pluriva le va oferi celor mai buni studenţi de la curs programe de internship în cadrul companiei.

În cadrul viitoarelor proiecte de implementare Pluriva ERP din următorii ani suntem siguri că ne vom întâlni cu o parte din studenţii de la curs, angajaţi în diferite companii din România. Implementările noastre vor decurge mai uşor, pentru că viitori angajaţi vor cunoaşte deja de la curs funcţionarea sistemului Pluriva ERP şi modul în care decurge o implementare.” Georgian Roşu, General Manager Pluriva

Prin acest curs vom obţine creşterea adopţiei sistemelor ERP în rândul utilizatorilor din companii. Indiferent de firmele în care vor lucra, studenţii participanţi la curs vor fi buni ambasadori ai sistemelor ERP, vor şti beneficiile unei implementări de succes şi vor maturiza piaţa.” Georgian Roşu, General Manager Pluriva

Studiile de caz prezentate la curs, privind implementarea unui sistem ERP în companiile româneşti din diferite domenii de activitate, îi vor ajuta pe studenţi să se pregătească foarte bine pentru piaţa muncii: ei vor ştii ce au de făcut la noul loc de muncă şi vor avea o imagine de ansamblu asupra fluxurilor din companie. Vor ştii cum circulă informaţia şi ce se întâmplă cu datele în sistem.” Conf. Univ. Dr. Florin Văduva, Decan - Facultatea de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii „Titu Maiorescu”

Acces la întregul sistem ERP

În general, utilizatorii de ERP din companii au acces la un număr limitat de module, cele utilizate în activitatea de zi cu zi. Cursul Productivitate şi control: Gestiunea Afacerilor folosind sistemul integrat Pluriva ERP le va oferi studenţilor un beneficiu unic: viziunea unitară asupra unui sistem ERP, în integralitatea lui, pe toate cele 19 module ale aplicaţiei Pluriva, plus rapoartele de business. Vor înţelege fluxurile integrale, vor vedea ce înseamnă trasabilitatea completă, de la introducerea unei cereri de ofertă de la client şi până la livrare, facturare şi încasare – spre exemplu.

Despre Facultatea de Ştiinţe Economice - Universitatea Titu Maiorescu

Facultatea de Ştiinţe Economice din Universitatea Titu Maiorescu este una dintre primele facultăţi cu acest profil din învăţământul particular românesc, înfiinţată în toamna anului 1990. Ca o recunoaştere a calităţii şi profesionalismului manifestate în formarea studenţilor, Facultatea de Ştiinţe Economice a fost acreditată prin Legea nr. 239 din 23.04.2002 (când s-au făcut primele acreditări în învăţământul superior privat românesc), intrând cu drepturi depline în sistemul naţional de învăţământ.

Facultatea de Ştiinţe Economice organizează programe de studii universitare de licenţă în domeniile FINANŢE, CONTABILITATE – formele de învățământ ZI și ID, respectiv ADMINISTRAREA AFACERILOR – pentru învăţământ la ZI, precum şi patru programe de studii universitare de masterat, toate aceste programe fiind acreditate.

Conform celui mai actual clasament realizat de Ministerul Educaţiei Naţionale privind ierarhizarea programelor universitare de studii, programul CONTABILITATE ŞI INFORMATICĂ DE GESTIUNE este al II-lea în topul celor mai bune programe derulate la universităţile de stat şi private din Bucureşti şi pe locul I în cadrul universităţilor private din ţară. Programul de studii FINANŢE ŞI BĂNCI este al III-lea în topul celor mai bune programe derulate la universităţile de stat şi private din Bucureşti.

Cursurile Agora

Alege conferintaAlege conferintaAlege conferintaAlege conferintaAlege conferintaAlege conferintaAlege conferintaAlege conferintaAlege conferintaAlege conferinta
 • Unde: Bucharest, Romania
 • Când: în curând
 • Info: 2 day course
Participa la curs
Cursul Agora
 • Unde: Bucharest, Romania
 • Când: în curând
 • Info: 1 day course
Participa la curs
Cursul Agora
 • Unde: Bucharest, Romania
 • Când: în curând
 • Info: 2 day course
Participa la curs
Cursul Agora
 • Unde: Bucharest, Romania
 • Când: în curând
 • Info: 2 day course
Participa la curs
Cursul Agora
 • Unde: București
 • Când: în curând
 • Info: 2 zile
Participa la curs
Cursul Agora
 • Unde: Bucharest, Romania
 • Când: în curând
 • Info: 2 day course
Participa la curs
Cursul Agora
 • Unde: Bucharest, Romania
 • Când: în curând
 • Info: 2 day course
Participa la curs
Cursul Agora
 • Unde: Bucharest, Romania
 • Când: în curând
 • Info: 1 day course
Participa la curs
Cursul Agora
 • Unde: Bucharest, Romania
 • Când: în curând
 • Info: 2 day course
Participa la curs
Cursul Agora
 • Unde: Bucharest, Romania
 • Când: în curând
 • Info: 2 day course
Participa la curs
Cursul Agora

Cea mai recentă conferinţă Agora

12 decembrie 2017

Data Centers & IT Infrastructure Management

Data Centers & IT Infrastructure Management

Viitorul este în cloud, mobil și social. Fenomenul Internet of Things devine și el realitate. În 2020 pe glob vor exista 50 de miliarde de dispozitive, care vor produce 35 zettabytes de [...]

 
Fii la curent cu ultimele noutati agora.ro!