Samsung lansează Galaxy Note 10.1 – imagini uimitoare, eficiență și mobilitate

Hardware | 5 Septembrie 2013

Samsung Electronics Co., Ltd., lider mondial în media digitală și tehnologii de convergență, lansează GALAXY Note 10.1, Ediția 2014, un dispozitiv care aduce o abordare originală în echilibrarea resurselor – generare de conținut, productivitate și acces la conținut multimedia – totul într-o tabletă portabilă.

Echipată cu un display WQXGA Super clear LCD (2560x1600) de 10 inci, un procesor Octa Core de 1,9 GHZ (pentru gama 3G/ WiFi) și o memorie de 3GB, GALAXY Note 10.1 (Ediția 2014) demonstrează productivitate de neegalat și design elegant, într-o tabletă subțire și uşoară, ilustrând încă odată faptul că Samsung ocupă poziția de lider în inovație.

Noua tabletă GALAXY Note 10.1 este cel mai avansat dispozitiv de 10 inci oferind cea mai bună experiență de vizualizare și de multitasking. Noua tabletă demonstrează angajamentul Samsung Mobile de a inova constant și de a dezvolta dispozitive care să răspundă noilor nevoi ale utilizatorilor,” a declarat JK Shin, CEO și Președinte al diviziei de IT & Mobile în cadrul Samsung Electronics. GALAXY Note 10.1 reunește o serie de caracteristici ce vor surprinde în mod constant utilizatorii, oferind funcții menite să îmbunătățească viața de zi cu zi.”

Noua ediție Samsung GALAXY Note 10.1 aduce o nouă perspectivă asupra eficienței și creativității față de versiunea anterioară. În plus, tableta are un design nou, elegant, subțire, cu un profil rafinat, fiind un dispozitiv modern și portabil.

Experiență vizuală deplină și multitasking de neegalat

Având un ecran luminos cu dimensiuni generoase, Samsung GALAXY Note 10.1 oferă o densitate a pixelilor de patru ori mai mare decât ediția anterioară, astfel că utilizatorii se pot bucura de o experiență vizuală deplină.

Resursele media cel mai des utilizate pot fi organizate prin intermediul interfeței grafice de tip revistă, într-o formă inedită, intuitivă și ușor de parcurs. Indiferent că e vorba despre vizualizarea unor clipuri video, despre răsfoirea unor publicații on-line sau a unor e-book-uri, noul GALAXY Note 10.1 propune o experiență multimedia captivantă. Detaliile noului design, precum textura inedită a carcasei, inspiră o notă de eleganță și rafinament.

Dimensiunea ecranului îmbunătățește experiența multitasking. Datorită funcției Multi Window, utilizatorii pot rula aplicații în două ferestre în același timp și pot folosi accesoriul S Pen pentru a partaja conținutul de la o fereastră la alta. Pen Window permite utilizatorului să deschidă o fereastră pe ecran și să lanseze aplicații predefinite cum ar fi YouTube sau calculator.

Funcții S Pen și S Note îmbunătățite

Noua variantă a accesoriului S Pen crește viteza de reacție a tabletei Galaxy Note 10.1 și oferă eficiență crescută pentru activitățile de zi cu zi pentru utilizatorii care își doresc să se bucure de posibilități creative complexe. Accesoriul S Pen beneficiază de inovațiile dezvoltate pentru gama GALAXY Note 3 - Action Memo, Scrapbook, Screen Write și S Finder. Ecranul cu dimensiuni generoase al tabletei, alături de noul S Pen, deschid un nou orizont de posibilități creative pe care utilizatorii le pot explora.

Cu noile funcții ale aplicației Scrapbook, utlizatorii pot găsi cu ușurință orice informație, iar cu ajutorul accesoriului S Pen le pot organiza în secțiuni personalizate, pot puncta idei pentru proiecte viitoare, pot realiza liste cu obiectele pe care doresc să le achiziționeze ulterior și pot urmări cu ușurință informațiile preferate.

Aplicația S Note a fost actualizată pentru a le oferi utilizatorilor o interfață intuitivă și ușor de accesat. Utilizatorii vor putea lua notițe scrise de mână care vor fi organizate într-un carnețel virtual. Cu Easy Chart, informațiile pot fi transformate și organizate instant, în grafice și tabele.

Un nou nivel de divertisment și creativitate

Samsung GALAXY Note 10.1 pune la dispoziția utilizatorilor un conținut inedit ce complimentează funcțiile de divertisment, eficiență și creativitate ale tabletei. Dispunând de aplicații de top dezvoltate în colaborare cu parteneri dedicați, noua tabletă Samsung GALAXY 10.1 reprezintă un dispozitiv complet ce răspunde tututor exigențelor pasionaților de tehnologie.

Aplicația Samsung Content Gifts oferă informații preluate de pe principalele site-uri de știri precum Bloomberg, Businessweek+ sau The New York Times. De asemenea, aplicația pentru schițe Autodesk Sketchbook dispune de o versiune actualizată și optimizată pentru a împărtăși informațiile direct pe Twitter.

În plus, noua ediție GALAXY Note 10.1 va include widget-ul Samsung Apps, care direcționează utilizatorii către un conținut bogat, dezvoltat de Samsung. Widget-ul este prezent pe ecranul de start și include secțiunea Special Offer for GALAXY ce oferă utilizatorilor conținut personalizat în funcție de fiecare țară.

Samsung KNOX, o soluție completă de securitate pentru device-urile mobile

Noul GALAXY Note 10.1 oferă un grad sporit de confidențialitate și securitate cu ajutorul interfeței Samsung KNOX. Utilizatorii pot activa Samsung KNOX cu ușurință, astfel că pot rula și stoca aplicații și informații sensibile din punct de vedere al securității, într-un mediu protejat, numit „container”. În interiorul containerului, siguranța este consolidată de sistemul de protecție Samsung KNOX împotriva atacurilor malware și phishing, precum și tentativelor de hacking pe dispozitive atunci când acestea sunt furate sau pierdute. De exemplu, clipuri sau imagini personale importante pot fi stocate în container fără să existe temerea unei scurgeri de date provocate de hacking.

În plus, utilizatorii pot alege să stocheze aplicații și informații profesionale, cum ar fi corespondența electronică de serviciu, contactele și calendarul și pot permite departamentelor de IT să gestioneze containerul prin EAS (Exchange ActiveSync Server). Aceste caracteristici fac din GALAXY Note 10.1 dispozitivul ideal pentru BYOD (Bring-Your-Own-Device to Work).

Noul GALAXY Note 10.1 se va lansa cu trei opțiuni de conectivitate: WiFi Only, WiFi și 3G, WiFi și LTE, accesibile în trei versiuni – de 16, 32 și 64GB + Micro SD. Utilizatorii pot alege culoarea preferată din cele două opțiuni Jet Black și Classic White. Tableta GALAXY Note 10.1 va fi disponibilă la nivel global începând din al treilea trimestru al anului 2013.

Noua tabletă GALAXY Note 10.1 va fi prezentată la standul Samsung din cadrul IFA 2013, în perioada 6-11 septembrie 2013. Pentru mai multe detalii despre produs, accesați www.samsungmobilepress.com sau m.samsungmobilepress.com.

Specificații tehnice GALAXY Note 10.1 (Ediția 2014)Categorie

Specificații

Rețea

LTE : LTE CAT4 800/850/900/1800/2100/2600

HSPA+ 42Mbps 850/900/1900/2100, HSUPA 5.76Mbps

3G : HSPA+ 21Mbps 850/900/1900/2100 , HSUPA 5.76Mbps

Procesor

3G / WiFi: 1.9GHz Octa-core

LTE: 2.3GHz Quad-core

Procesorul va diferi în funcție de piață.

Display

10.1-inch WQXGA (2560 X 1600) Super clear LCD

OS

Android 4.3 (Jellybean)

Cameră foto

Principală (Spate): Senzor BSI 8 Megapixeli, Auto Focus cu LED Flash, Zero Shutter lag

Secundară (Față): Senzor BSI 2 Megapixeli

Video

- Codec: H.264, MPEG-4, H.263, VC-1, WMV7, WMV8,

Sorenson Spark, MP43, VP8, HEVC

- 1080p Full HD video @ 60fps

Audio

- Codec: MP3, AAC/AAC+/eAAC+, WMA, FLAC*, AMR-NB/WB, Vorbis,

WAV*

* Ultra High Quality Audio ( ~ 192kHz, 24bit) support

- 3.5mm Ear Jack, Stereo Speaker

Funcții optimizate pentru S Pen

 

S Pen Experience

- S Note(Easy Chart), S Planner

- Air Command: Action Memo, Scrapbook, Screen Write, S Finder, Pen Window

- Direct Pen Input

Alte funcții și servicii

Samsung Apps

Samsung Kies / Samsung Kies Air

Samsung TouchWiz / My Magazine

Samsung Hub

- Video (Preload)

- Books / Games / Learning / Music (Stub)

ChatOn: serviciu mobil de comunicare

Samsung WatchON, Samsung Link, Group Play

Samsung KNOX

Bloomberg Businessweek+, New York Times

SketchBook for GALAXY, Filpboard, TripAdvisor, Dropbox, Twitter

Servicii Google Mobile

Chrome, Search, Gmail, Google+, Maps, Play Books

Play Movies, Play Music, Play Store, Hangouts

Voice Search, YouTube, Google Settings, Play Games, Messenger

Conectivitate

Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac (2.4 & 5 GHz), Wi-Fi Direct, AllShareCast, BT4.0, USB2.0

GPS

GPS + GLONASS

Senzori

Accelerometer, Gyroscope, Geo-magnetic, RGB

Memorie

3GB RAM, 16/32/64GB Internal Memory

microSD (Up to 64GB)

Dimensiuni

243.1 X 171.4 X 7.9mm, 535g (WiFi Version)

Baterie

Baterie Standard, Li-ion 8,220mAh

* Toate funcțiile, caracteristicile, specificațiile și alte informații despre produs oferite în acest document, inclusiv, dar nu limitat la, beneficii, design, stabilirea prețurilor, componente, performanță, disponibilitate, și capacități ale produsului pot fi modificate fără notificare sau alte obligații.

Cursurile Agora

Alege conferintaAlege conferintaAlege conferintaAlege conferintaAlege conferintaAlege conferintaAlege conferintaAlege conferintaAlege conferintaAlege conferinta
 • Unde: Bucharest, Romania
 • Când: în curând
 • Info: 2 day course
Participa la curs
Cursul Agora
 • Unde: Bucharest, Romania
 • Când: în curând
 • Info: 2 day course
Participa la curs
Cursul Agora
 • Unde: Bucharest, Romania
 • Când: în curând
 • Info: 1 day course
Participa la curs
Cursul Agora
 • Unde: Bucharest, Romania
 • Când: în curând
 • Info: 2 day course
Participa la curs
Cursul Agora
 • Unde: Bucharest, Romania
 • Când: în curând
 • Info: 1 day course
Participa la curs
Cursul Agora
 • Unde: Bucharest, Romania
 • Când: în curând
 • Info: 2 day course
Participa la curs
Cursul Agora
 • Unde: Bucharest, Romania
 • Când: în curând
 • Info: 2 day course
Participa la curs
Cursul Agora
 • Unde: București
 • Când: în curând
 • Info: 2 zile
Participa la curs
Cursul Agora
 • Unde: Bucharest, Romania
 • Când: în curând
 • Info: 2 day course
Participa la curs
Cursul Agora
 • Unde: Bucharest, Romania
 • Când: în curând
 • Info: 1 day course
Participa la curs
Cursul Agora

Cea mai recentă conferinţă Agora

12 decembrie 2017

Data Centers & IT Infrastructure Management

Data Centers & IT Infrastructure Management

Viitorul este în cloud, mobil și social. Fenomenul Internet of Things devine și el realitate. În 2020 pe glob vor exista 50 de miliarde de dispozitive, care vor produce 35 zettabytes de [...]

 
Fii la curent cu ultimele noutati agora.ro!