Panasonic prezintă gama de cuptoare cu microunde care respectă regula celor trei F - ”Fresh Food Fast”

Hardware | 17 Februarie 2017

Panasonic continuă să fie lider în inovație, prezentând noua gamă de cuptoare cu microunde de 23L  - NN-GD38H / SD28H, NN-GD36H, NN-GD35H, NN-GD34H. Noua gamă este reprezentativă pentru un stil de viață sănătos, prin integrarea unei funcționalități de gătit cu aburi, adăugată funcției pentru grill.

Filosofia Panasonic „Experience fresh!” - ”Savurează prospețimea” are la bază opțiunea a tot mai multor oameni de a adopta în mod inteligent un stil de viață sănătos, sustenabil. Îmbinată cu tradiţia japoneză Panasonic, noua gamă de cuptoare cu microunde de 23L oferă întregii familii ocazia de a savura o hrană preparată sănătos.

Nu este doar un recipient elegant pentru gătit

Oamenii caută tot mai des modalități de a consuma alimente mai proaspete și mai sănătoase.  Gătitul la aburi reprezintă una dintre cele mai bune metode de a servi preparate proaspete obţinute rapid, indiferent cât de aglomerat este programul dumneavoastră. Cuptorul cu microunde Panasonic de 23L, NN-GD38H / SD28H, NN-GD36H, NN-GD35H, se consideră a fi unul de succes datorită combinației dintre grătarul "Panacrunch" și noul accesoriu Steam + Pan, cărora li se adaugă un capac elegant, din oțel inoxidabil.

Accesoriul Steam + Pan este un instrument de gătit fiabil, care oferă patru funcții de gătit diverse. Puteți alege între abur, fierbere la foc mic, grătar crocant sau grătar cu aburi, acest lucru permițându-vă să pregătiți o gamă largă de preparate culinare delicioase la domiciliu. Prin adăugarea capacului la tava 'Panacrunch', puteți prepara la abur mâncarea prin utilizarea funcției "abur pur". Capacul din oțel inoxidabil reflectă microundele în timpul procesului de gătire. La fel ca în cazul accesoriilor "Panacrunch" existente, tava creează o textură crocantă pe partea inferioară a alimentelor în timp ce drenează excesul de ulei la marginea grătarului.

Acest cuptor cu microunde multifuncțional păstrează produsele alimentare zemoase și suculente, reținând în același timp substanțele nutritive din ingrediente și producând rapid mâncăruri proaspete, de bună calitate.

Trei funcții noi - eficiență la simpla apăsare a unui buton

Funcția Quick 30 vă permite să alegeți rapid și simplu modul de a găti, cu timp reglabil  în pași de 30 de secunde, fără a fi nevoie de selectarea unor setări suplimentare. De asemenea, funcția Add Time (Adăugare timp) oferă flexibilitate personalizată în bucătărie. În cazul în care timpul setat pe un program automat de gătit nu este suficient și preferați să gătiți mâncarea un timp ceva mai îndelungat, puteți utiliza funcția Add Time. La final, dacă doriți să scăpați de mirosurile neplăcute din cuptorul cu microunde, funcția Aqua Clean este perfectă în acest scop. Trebuie doar să așezați o ceașcă de apă cu puțin suc de lămâie în cuptorul cu microunde și să apăsați butonul Aqua Clean. Aceasta va începe să fiarbă apa din pahar, iar aburul produs în interiorul cuptorului cu microunde va dezinfecta și curăța interiorul fără a fi necesară utilizarea unor produse de curățare.

Avantajul tehnologiei inverter

Tehnologia Panasonic inverter este o altă componentă cheie a gamei de cuptoare cu microunde cu grătar de 23L. Panasonic este de zeci de ani lider pe piața cuptoarelor cu microunde, iar tehnologia inverter este în centrul acestei experiențe. În primul rând, tehnologia inverter controlează fin nivelul de putere al microundelor, de la putere joasă la putere ridicată.  Modelele fără tehnologie inverter pot funcționa doar la maximum, cu cicluri de pornire și oprire pentru a simula o putere de gătit mai redusă, care nu este potrivită pentru anumite alimente, cum ar fi în cazul dezghețării ușoare a peștelui sau gătirea de alimente moi pentru sugari. Acest control continuu al puterii pe tot parcursul procesului de gătire oferă o preparare optimă și rezultate rapide pentru mâncăruri proaspete în cel mai scurt timp.   

Conferinţele Agora

Alege conferinta Alege conferinta Alege conferinta Alege conferinta Alege conferinta Alege conferinta Alege conferinta
 • Unde: Bucharest, Romania
 • Când: 26 octombrie 2017, ora 09:00
 • Info: 2 day course - October 26-27
Participa la conferinta
Conferinta Agora
 • Unde: Bucharest, Romania
 • Când: 27 noiembrie 2017, ora 09:00
 • Info: 2 day course - November 27-28
Participa la conferinta
Conferinta Agora
 • Unde: Bucharest, Romania
 • Când: 06 decembrie 2017, ora 09:00
 • Info: 2 day course - December 6-7
Participa la conferinta
Conferinta Agora
 • Unde: Bucharest, Romania
 • Când: 11 decembrie 2017, ora 09:00
 • Info: 2 day course - December 11-12
Participa la conferinta
Conferinta Agora
 • Unde: Centrul de training autorizat ITtraining, București
 • Când: 31 decembrie 2017, ora 09:00
 • Info: Cursuri, 2-4 zile
Participa la conferinta
Conferinta Agora
 • Unde: Bucharest, Romania
 • Când: 31 decembrie 2017, ora 09:00
 • Info: 2 day course - Date TBA
Participa la conferinta
Conferinta Agora
31
dec
2017

Cryptography

 • Unde: Bucharest, Romania
 • Când: 31 decembrie 2017, ora 09:00
 • Info: 2 day course - Date TBA
Participa la conferinta
Conferinta Agora

Cea mai recentă conferinţă Agora

19 octombrie 2017

Advanced Machine Learning; Scientific Python and Machine Learning

Advanced Machine Learning; Scientific Python and Machine Learning

Course Overview: Data scientists use algorithms and frameworks which enables computers to solve problems that are classified on a higher complexity level than traditional algorithms. Probably the [...]

 
Fii la curent cu ultimele noutati agora.ro!