La Gala Premiilor Edumanager.ro 2015 a fost selectat proiectul de eLearning ICVL de la Universitatea din București

Educatie | 4 Noiembrie 2015
Universitatea din București va fi la Gala Premiilor Edumanager.ro 2015 prin selectarea proiectului de eLearning “New Technologies in Education and Research” (Virtual Learning-Virtual Reality) – The International Conference on Virtual Learning (ICVL) 2015. 
Gala Premiilor va încheia lucrările Conferinței Naționale pentru Management Modern în Educație ce se va desfășura în perioada 13-15 noiembrie 2015, la Covasna.  Evenimentul se adresează deopotrivă mediului preuniversitar și universitar. Obiectivele Conferinței includ următoarele: identificarea unor soluții în managementul educațional din România, dezbaterea unor probleme de sistem și evaluarea rezolvărilor potențiale, prezentarea unor studii de caz, aprecierea eforturilor manageriale din sistemul educațional, universitar și preuniversitar. Evenimentul va coincide cu lansarea Anuarului "Edumanager - 100 de proiecte relevante pentru sistemul de învățământ în 2015".
Despre proiectul ICVL: Virtual Learning – Virtual Reality
2010 - Towards a Learning and Knowledge Society – 2030
C3VIP: "Consistency-Competence-Clarity-Vision-Innovation-Performance"
Proiectul ICVL a fost fondat în anul 2006 și se desfășoară anual, în luna octombrie, simultat cu proiectul CNIV (Conferința Națională de Învățămant Virtual), fondat în anul 2003. Evenimentele CNIV și ICVL se adresează autorilor de produse eLearning, specialiştilor, profesorilor, cercetătorilor, studenţilor şi elevilor cu preocupări în domeniul tehnologiilor educaţionale, susţinute de modele, metodologii şi soluţii software. Se are în vedere implementarea tehnologiilor societăţii informaţionale (IST/FP7, HORIZON 2020, Digital Agenda 2020) la nivelul exigenţelor Uniunii Europene. Se urmăreşte promovarea şi implementarea ideilor moderne în educaţia iniţială şi în formarea continuă, promovarea spiritului de lucru/cercetare în echipă, atragerea şi includerea tinerilor în programele de cercetare şi dezvoltare, promovarea şi implementarea tehnologiilor de tip IT&C în educaţie şi în formarea continuă.
Coordonarea celor două proiecte de educație și de cercetare este realizată de Conf. dr. Marin Vlada, inițiatorul și fondatorul celor două proiecte de la Universitatea din București și care se desfașoară în parteneriat cu mai multe universități de prestigiu din România.

Conferinţele Agora

Alege conferinta Alege conferinta
  • Unde: București, Hotel DoubleTree by Hilton
  • Când: 04 noiembrie 2016, ora 09:30
  • Info: Înregistrarea participanților: 09.00
Participa la conferinta
Conferinta Agora
  • Unde: București, Hotel DoubleTree by Hilton
  • Când: 08 decembrie 2016, ora 10:00
  • Info: Înregistrarea participanților: 09.30
Participa la conferinta
Conferinta Agora

Cea mai recentă conferinţă Agora

06 octombrie 2016

BPM EE Forum National Conference

BPM EE Forum National Conference

PM EE Forum National Conference 2016 is a conference for researchers and practitioners in the field of Business Process Management (BPM) in Romania. The conference covers all aspects of BPM, [...]

 
Fii la curent cu ultimele noutati agora.ro!