ELKO Romania organizează Smart Security Boot Camp

Evenimente | 21 Aprilie 2017

ELKO Romania, companie membră a grupului ELKO, specializată în distribuţia unei game largi de echipamente și soluții IT, organizează astăzi un eveniment dedicat soluţiilor de City Surveillance, Video Analytics, Perimetral Security şi Critical Infrastructure.

Denumit ELKO Smart Security Boot Camp, evenimentul este adresat partenerilor ELKO şi reprezintă o oportunitate pentru aceștia de a descoperi, testa și întelege modul de integrare a celor mai noi produse şi tehnologii Axis Communications, Seagate, Milestone, OPTEX, APC by Schneider Electric, Ultravision, Metrici şi Allied Telesis. Evenimentul are şi o puternică componentă de networking, integratorii putând astfel discuta direct cu reprezentanţii ELKO și ai producătorilor invitați.

Evenimentul este organizat în București, la ELKO Demo & Training Center, inaugurat anul trecut, un spațiu dedicat tehnologiei și creativității, unde sunt organizate frecvent training-uri, seminarii și evenimente pentru partenerii ELKO, precum și demonstrații și prezentări ale soluțiilor din portofoliul ELKO Romania.

“Piaţa de securitate este într-o continuă schimbare şi are nevoie de o repoziţionare a modului în care distribuitorii, integratorii şi producătorii de tehnologie lucrează împreună. ELKO Smart Security Boot Camp face parte dintr-o serie de evenimente și training-uri pentru parteneri care susțin strategia ELKO și propunerea noastră de valoare, prin schimbarea perspectivei dinspre vânzarea unui produs către vânzarea unei soluţii complete ce adresează nevoile reale ale utilizatorului. Un produs reprezintă o simplă piesă a unui puzzle şi nu reuşeşte să rezolve problemele sau cerinţele unui utilizator final; ceea ce face diferența este să îi poți oferi o soluție dedicată, care rezolvă o provocare și aduce beneficii reale în utilizare”, a spus Gabriela Gheorghe, director general ELKO Romania.

Tendinţa clară a industriei de securitate este să ofere soluţii din ce în ce mai specifice, pentru probleme particulare. În acest moment nu se mai poate discuta despre o singură implementare hardware / software care să fie potrivită pentru orice scenariu. În cele din urmă, utilizatorii nu sunt în căutarea unei camere de supraveghere sau a unui sistem de video management. Ei sunt în căutarea unei soluţii care are, de exemplu, capabilitatea de a reduce cu un anumit procent rata de infracţionalitate dintr-un oraş, sau de a creşte veniturile unei companii ce se ocupă de managementul unor parcări.

Siguranţa este un aspect cheie în orice oraş. Soluțiile de supraveghere vin tocmai să răspundă acestor nevoi specifice pe măsură ce numărul de oameni din zona urbană creşte, iar oraşele sunt supuse unor riscuri din ce în ce mai mari. Rolul unui sistem de securitate destinat oraşelor inteligente este complex. Astfel, pe lângă simpla reducere a activităţilor criminale şi creșterea eficienței agenţilor de securitate, imaginile oferite de un sistem de securitate pot conduce de exemplu la o optimizare a traficului urban, sau la o mai bună gestionare a parcărilor. Soluţiile ELKO Romania dedicate supravegherii oraşelor oferă posibilitatea organelor abilitate să monitorizeze în timp real toate zonele de interes, iar astfel, deciziile de intervenţie se pot lua mai repede şi mult mai eficient.

Protecţia perimetrală și securitatea rezidențială sunt de fiecare dată subiecte sensibile, pentru că primul gând care ne vine în minte este propria siguranță. Fiecare individ îşi doreşte să se simtă în siguranţă în confortul locuinţei, cu bunurile securizate. Tocmai de aceea, fiecare implementare de securitate perimetrală trebuie realizată astfel încât orice tentativă de pătrundere neautorizată să fie detectată din timp, şi nu atunci când persoana rău voitoare a pătruns deja în locuinţă. Soluţiile ELKO dedicate protecţiei perimetrale permit atât o detecţie incipientă a oricărui pericol, cât şi o analiză detaliată a informaţiilor oferite de camerele de supraveghere video şi de senzorii de mişcare care pot conduce la o evaluare corectă a riscului. Soluţiile funcţionează optim indiferent de condiţiile meteo, de iluminare sau de mărime a spaţiului ce se doreşte a fi monitorizat.

Dacă ești responsabil cu securitatea unei centru în care se află o infrastructură critică, trebuie să fii mereu în alertă şi pregătit pentru orice fel de incidente, de la acţiuni de terorism, la dezastre naturale ce pot întrerupe activitatea sau distruge locaţia. Soluţiile ELKO de critical infrastructure presupun realizarea unei convergenţe între cele mai performante produse, tehnologii și aplicații software, ce pot conduce la securizarea unei astfel de locații, prin detectarea, identificarea și localizarea intrușilor.

Procesul de convergenţă dintre hardware şi software trebuie să conducă la dezvoltarea de soluţii end-to-end ce pot adresa probleme şi cerinţe specifice. Astfel, se pot realiza implementări specializate în care vor fi conectate camerele de supraveghere cu senzorii de detecţie, cu platformele VMS și aplicații de integrare, precum și UPS-uri, aplicaţii software sau unităţi de stocare.

Conferinţele Agora

Alege conferinta Alege conferinta Alege conferinta Alege conferinta Alege conferinta Alege conferinta Alege conferinta
 • Unde: Bucharest, Romania
 • Când: 26 octombrie 2017, ora 09:00
 • Info: 2 day course - October 26-27
Participa la conferinta
Conferinta Agora
 • Unde: Bucharest, Romania
 • Când: 27 noiembrie 2017, ora 09:00
 • Info: 2 day course - November 27-28
Participa la conferinta
Conferinta Agora
 • Unde: Bucharest, Romania
 • Când: 06 decembrie 2017, ora 09:00
 • Info: 2 day course - December 6-7
Participa la conferinta
Conferinta Agora
 • Unde: Bucharest, Romania
 • Când: 11 decembrie 2017, ora 09:00
 • Info: 2 day course - December 11-12
Participa la conferinta
Conferinta Agora
 • Unde: Centrul de training autorizat ITtraining, București
 • Când: 31 decembrie 2017, ora 09:00
 • Info: Cursuri, 2-4 zile
Participa la conferinta
Conferinta Agora
 • Unde: Bucharest, Romania
 • Când: 31 decembrie 2017, ora 09:00
 • Info: 2 day course - Date TBA
Participa la conferinta
Conferinta Agora
31
dec
2017

Cryptography

 • Unde: Bucharest, Romania
 • Când: 31 decembrie 2017, ora 09:00
 • Info: 2 day course - Date TBA
Participa la conferinta
Conferinta Agora

Cea mai recentă conferinţă Agora

19 octombrie 2017

Advanced Machine Learning; Scientific Python and Machine Learning

Advanced Machine Learning; Scientific Python and Machine Learning

Course Overview: Data scientists use algorithms and frameworks which enables computers to solve problems that are classified on a higher complexity level than traditional algorithms. Probably the [...]

 
Fii la curent cu ultimele noutati agora.ro!