Dell EMC simplifică adoptarea cloud-ului hibrid cu o nouă soluţie de infrastructură hiperconvergentă

Cloud | 20 Februarie 2017

Dell EMC a anunţat că platforma sa revoluţionară pentru cloud hibrid, Dell EMC Enterprise Hybrid Cloud (EHC), va fi pentru prima dată disponibilă pe Dell EMC VxRail Appliances, platforma de infrastructură hiperconvergentă a companiei care a avut parte de o rată semnificativă de adoptare din partea pieţei, de la lansarea de anul trecut. Pe măsură ce organizaţiile se îndreaptă tot mai mult către cloud-ul hibrid care favorizează transformarea IT-ului şi adoptare de infrastructuri hiperconvergente (HCI – Hyper-Converged Infrastructure) pentru fluxurile de lucru critice, Dell EMC EHC pe VxRail permite organizaţiilor să pornească de la dimensiuni mici şi să crească pe măsură ce nevoia lor de servicii de cloud hibrid se extinde.

"Este limpede că firmele se îndreaptă către modele de cloud hibrid, de aceea sunt interesate să le ajutăm să-și simplifice construcţia şi gestionarea acestor medii, care în mod inevitabil includ stive cloud multiple, tehnologii de tip cross-cloud şi o combinaţie de cloud-uri în interiorul şi exteriorul sediilor acestor firme", a spus Chad Sakac, preşedinte, Dell EMC Converged Platforms and Solutions Division. "Infrastructura hiperconvergentă s-a dovedit cu rapiditate eficientă pentru fluxurile de lucru cheie din centrele de date şi devine tot mai mult un răspuns pentru partea de cloud hibrid din interiorul sediilor companiilor. Adăugarea Dell EMC VxRail ca opţiune de infrastructură pentru Dell EMC Enterprise Hybrid Cloud ne ajută la simplificarea cloud-ului hibrid pentru firmele de dimensiuni mai mici şi la extinderea gamei de clienţi".

Dell EMC VxRail Appliances, familia de produse HCI complet integrate, preconfigurate şi pretestate oferă singurele appliance-uri HCI din cadrul industriei bazate pe VMware vSAN™ fiind dezvoltate împreună cu VMware. De la lansarea de anul trecut, Dell EMC a vândut peste 8000 de noduri VxRail – ceea ce înseamnă peste 65 PB de stocare date şi 100.000 de nuclee de procesor – unui număr de peste 1000 de clienţi din zeci de verticale industriale dintr-un număr de 78 de ţări.

Conform studiilor IDC, veniturile din portofoliul HCI de la Dell Technologies, care includ appliance-uri VxRail, sisteme VxRack şi seriile XC, au depăşit creşterea totală a pieţei HCI – una dintre pieţele IT cu cele mai mari creşteri – de mai bine de două ori şi reprezintă 28% din sistemele hiperconvergente vândute în trimestrul al treilea al anului 2016. (1)

Soluţia Dell EMC EHC rulând pe VxRail ajută la satisfacerea cerinţelor în creştere ale clienţilor în privinţa unei soluţii revoluţionare de cloud hibrid bazată pe HCI. Firma de cercetare şi analiză 451 Research a consemnat în cadrul unui nou raport că trei din patru instalări de infrastructură hiperconvergentă se petrec în centrul principal de date al unei firme, iar cloud-ul hibrid reprezintă următoarea frontieră pentru HCI.

Dell EMC Enterprise Hybrid Cloud pe apliance-urile Dell EMC VxRail

Dell EMC EHC este livrată ca o soluţie complet proiectată, integrată şi testată care permite unei organizaţii IT să livreze valoare adăugată mult mai rapid decât prin construirea unei infrastructuri proprii de cloud hibrid. EHC, care rulează pe VxRail, oferă clienţilor un cloud hibrid revoluţionar, optimizat pentru instalări de la 200 la 1000 de maşini virtuale, precum şi:

·Platformă optimizată pentru instalări de dimensiuni mai mici, care oferă o amprentă mai mică şi mai eficientă din punct de vedere al costurilor, dispunând de flexibilitate care permite un început de dimensiuni reduse şi o creştere pe măsura evoluţiei cerinţelor.

·Instalări simplificate, automate ale stivei software Enterprise Hybrid Cloud pe appliance-uri VxRail, care reduc timpii, costurile şi riscurile de instalare.

·Suport pe bază de abonament cu servicii profesionale care permit organizaţiilor să profite de cele mai noi îmbunătățiri ale EHC.

Un studiu al Evaluator Group demonstrează de ce cloud-ul hibrid este adevăratul model de cloud de ultimă generaţie. Scala economică elastică a cloud-ului public (care include Amazon Web Services, Azure, Google Cloud Engine şi altele) completează perfect fluxurile de lucru care se modifică în moduri necunoscute sau neaşteptate. Aşa cum arată raportul, pentru astfel de fluxuri de lucru care se vor intensifica în anii care vin, platformele HCI, simple şi eficiente din punct de vedere al costurilor, pot furniza un cost total de deţinere mai bun pentru jumătatea modelului de cloud hibrid existentă în interiorul sediului clientului.

Clienţii cer tot mai multe sisteme Dell EMC VxRail

Dell EMC s-a bucurat de o creștere puternică a cererii de sisteme VxRail din partea clienţilor, cerere care a depăşit aşteptările şi a plasat Dell EMC pe drumul către a deveni cel mai important furnizor de sisteme HCI din industrie. La un an de la lansare, sistemele VxRail au dovedit că HCI reprezintă o soluție potrivită pentru mainstream IT, pe măsură ce clienţii folosesc tot mai mult aceste sisteme pentru aplicaţii cheie din cadrul centrului de date.

De exemplu, The CSI Companies, una dintre companiile americane de recrutare personal cu cea mai rapidă creştere, a ales VxRail pentru rularea de aplicaţii cheie care să suporte creşterea rapidă a afacerii. Cu ajutorul VxRail, firma a simplificat gestiunea şi operaţiunile IT, în acelaşi timp îmbunătăţind performanţele pentru a oferi angajaţilor un acces mai rapid la aplicaţii şi date, şi pentru a reduce timpul de procesare a statelor de plată de la nivelul de ore la doar 15 minute.

"De la implementarea VxRail, echipa noastră s-a concentrat mai puţin pe managementul de rutină şi mai mult pe furnizarea de valoare adăugată", a declarat Matt Greaves, director IT în cadrul The CSI Companies. "Când am investit în VxRail, am căutat să venim cu un element care să suprindă prin utilitatea lui. Imediat după finalizarea implementării am fost uimiți de performanţe – de rapiditatea cu care se procesa totul şi de faptul că timpii de nefuncționare ai sistemului au fost complet eliminaţi".

College of the Ozarks, colegiul liberal de artă cu sediul în Missouri, a instalat VxRail pentru a creşte performanţa şi fiabilitatea globală a sistemului IT, în sprijinul facultăţii şi al studenţilor. Personalul IT al colegiului a descoperit că managementul simplu al soluţiei a eliberat timp pentru lucrul la alte proiecte.

"Sistemele noastre Dell EMC VxRail necesită mult mai puţin timp dedicat administrării şi ne permit să instalăm maşini virtuale mult mai rapid decât o făceam în cadrul infrastructurii noastre IT convenţionale, precedente", a spus Frankie Youngblood, Systems and Security Administrator, College of the Ozarks. "VxRail pur şi simplu funcţionează. Ne-a redat timpul necesar pentru a lucra la servicii IT şi la noi aplicaţii care să ajute facultatea şi studenţii, un timp în mod fundamental mai valoros decât timpul altfel petrecut cu asigurarea rulării fără probleme a sistemelor noastre IT în fiecare zi."

ProALPHA Business Solutions, un vendor global de software ERP, îşi alimentează platforma cloud cu Dell EMC VxRail. Noua platformă este mai simplu de gestionat de către echipa de la sediul companiei din Germania şi permite clienţilor din întreaga lume să acceseze programele online de training mult mai rapid şi mai uşor pentru a obţine informaţii despre soluţiile software achiziţionate.

"Sistemele Dell EMC VxRail reprezintă o modalitate simplă și eficientă de satisfacere a nevoilor noastre de afaceri", a spus Markus Gehm, Cloud Specialist, ProAlpha Business Solutions. "VxRail ne-a permis să transformăm modul în care livrăm procesele de training către clienţii noştri, furnizând servicii mai bune, fără creşterea costurilor pentru afacerea noastră."

Citate suplimentare:

Henry Baltazar, Research Director, 451 Research

"Odată cu creşterea relativ rapidă a pieţei de infrastructuri hiperconvergente (HCI) din ultimii ani, Dell EMC şi-a intensificat prezenţa prin lansarea şi adoptarea ulterioară de către clienţi a aplicaţiilor VxRail. Pe măsură ce clienţii îşi intensifică instalările HCI, în mod evident cloud-ul hibrid reprezintă următoarea destinaţie. Iar acest fapt face din combinaţia Dell EMC Enterprise Hybrid Cloud şi VxRail o soluţie demnă de luat în considerare."

Yanbing Li, Senior Vice President and General Manager, Storage and Availability Business Unit, VMware

"Appliance-urile Dell EMC VxRail, care rulează VMware vSAN şi vSphere, oferă o soluţie hiperconvergentă simplă, eficientă din punct de vedere al costurilor, care poate ajuta organizaţiile să suporte o gamă largă de aplicaţii şi fluxuri de lucru. Adăugarea VxRail ca opţiune centrală de infrastructură pentru Enterprise Hybrid Cloud reprezintă o potrivire firească iar noi aşteptăm cu nerăbdare să continue procesul de inovare împreună cu Dell EMC, deoarece astfel ne ajutăm clienţii să-şi simplifice operaţiunile IT, în acelaşi timp permiţându-le acestora să-şi scadă costurile de capital şi pe cele operaţionale."

Jean-Noel Olivier, Deputy CIO, Bordeaux Metropole:

"Organizaţia IT din cadrul Bordeaux Metropole se confrunta, în 2015, cu o mare provocare deoarece noul model francez al metropolelor însemna fuziunea departamentelor IT din 14 oraşe majore cu cele din oraşele înconjurătoare, mai mici. Trebuia să ne unificăm forţa de muncă, operaţiunile şi infrastructurile, şi să efectuăm tranziţia către un furnizor eficient de servicii pentru a satisface termenul limită din 2017 pentru furnizarea de servicii publice responsabile şi pentru deservirea eficientă a tuturor celor 750.000 de cetăţeni din cadrul metropolei. Am recurs cu mare succes la Dell EMC şi la soluţia Enterprise Hybrid Cloud, care ne-a oferit oportunitatea de a armoniza procesele interne şi de a consolida cele 1000 de aplicaţii folosite în cadrul unui mediu flexibil şi securizat."

DeMond Sullivan, Chief Technology Officer, Cumberland Group, partener Dell EMC Channel

"Sistemele Dell EMC VxRail au devenit rapid interesante ca ofertă de top privind infrastructura hiperconvergentă pentru clienţii care se luptă cu reducerea timpilor petrecuţi cu sarcinile, de rutină, de management al centrelor de date, și cu direcționarea personalul IT către alte zone de dezvoltare care ar putea oferi o valoare adăugată mai mare pentru organizaţie. Este un exemplu perfect de căsnicie reuşită între simplitatea şi valoarea sistemelor VxRail şi rapiditatea de instalare, uşurinţa de gestionare şi caracterul revoluţionar al platformei Dell EMC Enterprise Hybrid Cloud. Această combinaţie clădeşte un cloud hibrid robust, care devine tot mai accesibil şi mai eficient  din punct de vedere al costurilor pentru instalări în cadrul companiilor mici şi mijlocii."

Disponibilitate:

·Soluţia Dell EMC Enterprise Hybrid Cloud cu Dell EMC VxRail este planificată pentru disponibilitate la nivel general din 31 martie 2017.

Cursurile Agora

Alege conferintaAlege conferintaAlege conferintaAlege conferintaAlege conferintaAlege conferintaAlege conferintaAlege conferintaAlege conferintaAlege conferinta
 • Unde: Bucharest, Romania
 • Când: în curând
 • Info: 2 day course
Participa la curs
Cursul Agora
 • Unde: Bucharest, Romania
 • Când: în curând
 • Info: 2 day course
Participa la curs
Cursul Agora
 • Unde: Bucharest, Romania
 • Când: în curând
 • Info: 1 day course
Participa la curs
Cursul Agora
 • Unde: Bucharest, Romania
 • Când: în curând
 • Info: 2 day course
Participa la curs
Cursul Agora
 • Unde: Bucharest, Romania
 • Când: în curând
 • Info: 1 day course
Participa la curs
Cursul Agora
 • Unde: Bucharest, Romania
 • Când: în curând
 • Info: 2 day course
Participa la curs
Cursul Agora
 • Unde: Bucharest, Romania
 • Când: în curând
 • Info: 2 day course
Participa la curs
Cursul Agora
 • Unde: București
 • Când: în curând
 • Info: 2 zile
Participa la curs
Cursul Agora
 • Unde: Bucharest, Romania
 • Când: în curând
 • Info: 2 day course
Participa la curs
Cursul Agora
 • Unde: Bucharest, Romania
 • Când: în curând
 • Info: 1 day course
Participa la curs
Cursul Agora

Cea mai recentă conferinţă Agora

12 decembrie 2017

Data Centers & IT Infrastructure Management

Data Centers & IT Infrastructure Management

Viitorul este în cloud, mobil și social. Fenomenul Internet of Things devine și el realitate. În 2020 pe glob vor exista 50 de miliarde de dispozitive, care vor produce 35 zettabytes de [...]

 
Fii la curent cu ultimele noutati agora.ro!