Dell EMC oferă organizațiilor de dimensiuni medii protecție a datelor simplă, dar puternică, la cel mai redus cost

Securitate | 12 Iulie 2018

Dell EMC a anunțat cel mai recent dispozitiv Integrated Data Protection Appliance (IDPA) al său, Dell EMC IDPA DP4400, care oferă o protecție convergentă a datelor simplă și puternică, pentru a ajuta organizațiile de dimensiuni medii să își transforme sistemele IT, în același timp combătând creșterea volumului și complexității datelor.

Protecția completă a datelor reprezintă o problemă pentru organizațiile de dimensiuni medii. Produsele din clasa enterprise au costuri și complexitate mari, în timp ce produsele cu preț mic destinate în mod tradițional acestor organizații sacrifică performanța, eficiența și suportul aplicațiilor. Dell EMC a conceput IDPA DP4400 de la zero ca o soluție simplă, dar puternică, destinată organizațiilor de dimensiuni medii, beneficiind de capacități de clasă enterprise pentru backup, dedublare, replicare și recuperare. IDPA DP4400 oferă, de asemenea, funcții încorporate de disponibilitate pentru cloud, cu recuperare în caz de dezastru și retenția pe termen lung a datelor în cloud.

De mulți ani, organizațiile de dimensiuni medii nu au beneficiat cu adevărat de o soluție completă pentru protecția datelor la o dimensiune și un preț potrivite pentru acestea”, a declarat Beth Phalen, Președinte pentru protecția datelor în cadrul Dell EMC. „În cazul IDPA DP4400, nu există compromisuri. Asigurăm o soluție de protecție a datelor convergentă care este la fel de simplu de utilizat pe cât este puternică, oferind suport pentru cel mai mare ecosistem de aplicații și pentru extinderea în cloud. IDPA DP4400 oferă nivelul corespunzător de funcții și capacități moderne pentru centrele de date de dimensiuni medii, la cel mai mic cost cu protecția”.

 

Simplă și puternică la cel mai mic cost cu protecția

Soluția IDPA DP4400 combină simplitatea și performanța pentru organizațiile de dimensiuni medii și pentru mediile care implică sedii secundare (remote office/branch office, ROBO). Soluția este concepută să ofere organizațiilor cel mai mic cost cu protecțiai și este garantată în cadrul programului de loialitate „Future-Proof” al Dell EMC.

IDPA DP4400 este un dispozitiv de protecție convergentă a datelor pe o platformă 2U densă susținută de servere Dell EMC PowerEdge de a 14-a generație. Printre funcțiile cheie se numără:

 • Interfață pentru utilizatori HTML5, ușor de utilizat și instalabilă de client: Face ca IDPA DP4400 să fie ideală pentru instalare și gestionare în cadrul organizațiilor de dimensiuni medii și al amplasamentelor de tip ROBO.

 • Extindere locală fără timp de nefuncționare: Capacitatea unui singur dispozitiv de 24 TB poate fi extinsă la 96 TB prin intermediul unei chei de licență, fără a fi necesară achiziționarea de echipamente suplimentare.

 • Mai multe date protejate datorită unei dedublări medii de 55:1ii: IDPA DP4400 poate proteja o capacitate aproximativă de 5 PB de date utile. Și, datorită funcționalității native Cloud Tier pentru o retenție a datelor pe termen lung, volumul total de date utile protejate crește la 14,4 PB.

 • Suportă cel mai mare ecosistem de aplicațiiiii: Include suport pentru aplicații moderne precum MySQL și MongoDB, atât fizic, cât și virtual, și suport pentru aplicații tip „hypervisor” multiple (VMware vSphere și Microsoft Hyper-V).

 • Asigură performanțe solide datorită memoriei flash NVMe: Scurtează timpii de backup cu până la de două oriiv, realizează backup doar pentru datele dedublate, necesitând cu până la 98% mai puțină lățime de bandăv și asigură cu de șapte ori mai multe fluxuri de backup, în același timp asigurând acces și restaurare instantanee ale mașinilor virtuale în vederea îndeplinirii unor SLA-uri și RPO-uri stringente.

 • Soluție cloud-ready: IDPA DP4400 include cu licențe de 5 TB fiecare pentru Cloud Disaster Recovery și Cloud Tier, precum și un pachet de inițiere Dell EMC RecoverPoint for Virtual Machines, care oferă cinci mașini virtuale și un abonament pe un anvi.

IDPA DP4400 simplifică administrarea protecției datelor prin intermediul unei moderne interfețe cu utilizatorul HTML5, care automatizează activitățile zilnice, inclusiv gestionarea, monitorizarea și raportarea. În plus, integrarea cu instrumente VMware native, cu SQL Server Management Studio și Oracle RMAN le permite administratorilor de aplicații să beneficieze de funcții de protecție în interfețe cu utilizatorul familiare.

Cu o rată de dedublare de 55:1, IDPA DP4400 oferă, de asemenea, o funcție de recuperare în caz de dezastru din cloud nativă (în Amazon AWS) eficientă și la un preț avantajos, cu orchestrare end-to-end (failover în trei clicuri și failback în două clicuri), toate fără a fi necesare echipamente suplimentare.

Soluția IDPA DP4400 este optimizată pentru medii VMware, cu o integrare de top, care permite administratorilor virtuali să realizeze cele mai comune activități de backup și recuperare direct din interfața vSphere nativă. Protejând cu până la de cinci ori mai multe mașini virtuale cu un singur dispozitiv 2Uvii și prin intermediul automatizării la nivelul întregului stack de protecție a datelor VMware (implementare de mașini virtuale, implementare de proxy-uri și mutarea datelor în mediul de stocare pentru protecție), IDPA DP4400 permite extinderea protecției la mai multe mașini virtuale într-un mod facil și necostisitor. De asemenea, asigură backupuri și recuperări VMware mai rapide și conectivitate și capacitate mai eficiente, datorită ratei sale de dedublare și a utilizării lățimii de bandă la niveluri de înaltă performanță.

 

IDPA DP4400 oferă clienților un raport calitate-preț și un cost global excelente, costul cu protecția fiind cu până la 80% mai micviii. Cu timpi de backup până la de două ori mai rapiziix, cu o capacitate cu până la 20% mai mare într-un dispozitiv 2Ux și o rată de dedublare de 55:1, această soluție oferă cel mai mic cost cu protecția dintre toate produsele concurente din clasa saxi.

 

Garantată în cadrul programului de loialitate „Future-Proof” al Dell EMC

IDPA DP4400 face parte din Programul de loialitate „Future-Proof” al Dell EMC, oferind o garanție a satisfacției timp de trei anixii, protejarea investiției în echipamentexiii, garanție a ratei de dedublare pentru protecția datelor de până la 55:1xiv și un preț transparent, oferind clienților un plus de liniște datorită costurilor de mentenanță consecvente și predictibile .

 

Disponibilitate:

Soluția Dell EMC IDPA DP4400 este disponibilă imediat prin intermediul Dell EMC și al partenerilor de vânzări autorizați, la un preț începând de la sub 80.000 de dolari.

 
i Analiză internă a Dell EMC pe baza prețurilor competitive disponibile public furnizate de Rubrik și Cohesity, mai 2018. Cel mai redus cost cu protecția este calculat ca preț în dolari per GB logic. Costul efectiv variază.
 
ii Pe baza analizei interne a Dell EMC asupra datelor despre clienți în mai 2018.
 
iii Pe baza unei analize interne, iunie 2018.
 
iv Sursa: Analiză realizată de ESG Lab, comandată de Dell EMC, februarie 2018, în comparație cu un furnizor concurent A. Informații suplimentare despre mediul de testare.
 
v Sursa: Pe baza testelor interne ale Dell EMC.
 
vi Opțiune gratuită dacă este selectată la momentul achiziției.
 
vii Sursa: Pe baza testelor interne ale Dell EMC și în comparație cu datele de performanță în 2U publicate de Rubrik, februarie 2018
 
viii Sursa: Analiză internă a Dell EMC pe baza prețurilor competitive disponibile public furnizate de Rubrik și Cohesity, mai 2018. Calculat ca preț în dolari per GB logic. Costul efectiv variază.
 
ix Sursa: Analiză realizată de ESG Lab, comandată de Dell EMC, februarie 2018, în comparație cu un furnizor concurent A. Informații suplimentare despre mediul de testare.
 
x Pe baza analizei interne Dell EMC, mai 2018, utilizând datele publicate de Rubrik. Rezultatele efective variază.
 
xi Analiză internă a Dell EMC pe baza prețurilor competitive disponibile public furnizate de Rubrik și Cohesity, mai 2018. Cel mai redus cost cu protecția este calculat ca preț în dolari per GB logic. Costul efectiv variază.
 
xii Garanția satisfacției: Condiționat de încheierea unui contract ProSupport pe o perioadă de 3 ani. Conformitatea depinde de specificațiile produselor. Orice rambursare se calculează proporțional.
 
xiii Protejarea investiției în echipamente: Valoarea de răscumpărare este calculată pe baza condițiilor pieței, la latitudinea exclusivă a Dell EMC.
 
xiv Garanția ratei de dedublare pentru protecția datelor de până la 55:1 garantează capacitatea de stocare logică efectivă pentru protecția datelor de până la 55 de ori capacitatea fizică achiziționată. Rezultatele individuale pot varia

Cursurile Agora

Alege conferintaAlege conferintaAlege conferintaAlege conferintaAlege conferintaAlege conferintaAlege conferintaAlege conferintaAlege conferintaAlege conferinta
 • Unde: Bucharest, Romania
 • Când: în curând
 • Info: 2 day course
Participa la curs
Cursul Agora
 • Unde: Bucharest, Romania
 • Când: în curând
 • Info: 2 day course
Participa la curs
Cursul Agora
 • Unde: București
 • Când: în curând
 • Info: 2 zile
Participa la curs
Cursul Agora
 • Unde: Bucharest, Romania
 • Când: în curând
 • Info: 2 day course
Participa la curs
Cursul Agora
 • Unde: Bucharest, Romania
 • Când: în curând
 • Info: 2 day course
Participa la curs
Cursul Agora
 • Unde: Bucharest, Romania
 • Când: în curând
 • Info: 1 day course
Participa la curs
Cursul Agora
 • Unde: Bucharest, Romania
 • Când: în curând
 • Info: 2 day course
Participa la curs
Cursul Agora
 • Unde: Bucharest, Romania
 • Când: în curând
 • Info: 1 day course
Participa la curs
Cursul Agora
 • Unde: Bucharest, Romania
 • Când: în curând
 • Info: 2 day course
Participa la curs
Cursul Agora
 • Unde: Bucharest, Romania
 • Când: în curând
 • Info: 2 day course
Participa la curs
Cursul Agora

Cea mai recentă conferinţă Agora

12 decembrie 2017

Data Centers & IT Infrastructure Management

Data Centers & IT Infrastructure Management

Viitorul este în cloud, mobil și social. Fenomenul Internet of Things devine și el realitate. În 2020 pe glob vor exista 50 de miliarde de dispozitive, care vor produce 35 zettabytes de [...]

 
Fii la curent cu ultimele noutati agora.ro!