Dell EMC extinde suportul pentru Microsoft prin furnizarea de noi inovaţii în zonele cloud şi infrastructură convergentă

Cloud | 29 Septembrie 2016

Dell EMC anunţă extinderea suportului pentru mediile Microsoft prin noi servicii Microsoft Azure, sisteme validate pentru Microsoft Exchange şi SQL, precum şi creşterea suportului clienţi pentru sistemul Dell EMC Hybrid Cloud pentru Microsoft. Noile servicii şi sisteme validate pot permite clienţilor să îşi crească agilitatea în domeniul afacerii, să îşi îmbunătăţească eficienţa şi să-şi scadă costurile prin intermediul unor soluţii hybrid cloud şi de infrastructură cu grad ridicat de personalizare.

"De peste 30 de ani, Dell EMC şi Microsoft se axează pe furnizarea celor mai bune şi mai inovative soluţii care acoperă întreg portofoliul de produse Microsoft pentru organizaţii din întreaga lume", a declarat Jim Ganthier, senior vice president, Validated Solutions Organization, Dell EMC Converged Platforms Solution Division. "Lucrăm împreună la simplificarea şi accelerarea parcursului străbătut de clienţi către cloud, ajutându-i să construiască soluţii cloud individualizate care sunt pregătite pentru afacerile şi transformările IT ale viitorului."

În cadrul acestei alianţe, Dell EMC anunţă disponibilitatea unei noi suite de servicii cloud Azure care permit clienţilor să adapteze cu uşurinţă servicii de cloud hibrid, să crească eficienţa şi să extindă capabilităţile infrastructurii lor IT. Aceste servicii cloud sunt găzduite, gestionate şi livrate din Azure. Sprijiniţi de acorduri de servicii Dell EMC de nivel enterprise, suport tehnic 24/7 şi monitorizare a situaţiei serviciilor, clienţii plătesc doar pentru serviciile consumate, fără contracte pe termen lung.

Noile servicii includ:

·  Azure Backup – o soluţie de backup flexibilă, securizată şi scalabilă în cadrul portofoliului de management Microsoft. Fără investiţii de capital şi preţuri bazate pe consum, acest serviciu oferă economii semnificative de costuri, în acelaşi timp protejează procesarea de date în maşini virtuale sau în servere fizice, precum şi în platforma Azure.

·  Azure Dev/Test Labs – un serviciu care permite dezvoltatorilor şi testerilor să creeze şi să provizioneze rapid medii Windows şi Linux prin folosirea de template-uri reutilizabile şi medii prearanjate în mediul Azure. În consecinţă, clienţii pot minimiza timpii şi pierderile, pot controla costurile şi pot scala cu eficienţă încărcările de test.

·  Azure Business Continuity Solution – utilizează servicii Azure multiple furnizate cu facilităţile Dell EMC de consultanţă, provizionare, suport pentru reparaţii în caz de căderi şi facturare tip plată-per-utilizare din sursă unică. Această soluţie oferă continuitate de clasă enterprise pentru afacerile mici prin facilitarea şi simplificarea radicală a acesteia fără ca aceste afaceri să mai fie nevoite să realizeze propriile proiecte, construcţii sau soluţii de mentenanţă.

Sistemul de cloud hibrid Dell EMC pentru Microsoft devine tot mai puternic şi ajută companiile să simplifice furnizarea, managementul şi scalarea cloud-ului

Încă de la lansarea din octombrie 2015, Dell EMC Hybrid Cloud System (DHCS) for Microsoft a fost selectat de clienţi din cele mai diverse categorii, de la servicii financiare la furnizori de tehnologie, pentru alimentarea mediilor lor de cloud hibrid. Aceşti clienţi beneficiază de prima soluţie integrată de cloud hibrid din industrie care oferă capabilităţi de instalare şi mentenanţă simplificate şi automatizate, precum şi capabilităţi fără egal de guvernanţă, control şi automatizare bazată pe politici în zona cloud hibrid pentru platforma Azure cu ajutorul unei soluţii opţionale unicat de plată pentru reducerea risculului de investiţii:

·Glarner Kantonalbank , o bancă elveţiană digitală inovativă, a vrut să-şi actualizeze cloud-ul hibrid, zonă în care repurtase deja succes. Glarner Kantonalbank a ales DHCS, instalat cu ajutorul serviciilor de instalare Dell EMC, în cadrul primului proiect de acest gen din Europa. Ca rezultat, firma se poate extinde şi poate deveni primul furnizor complet de servicii digitale pentru alte bănci.

·CGI Group Inc., a cincea firmă independentă de servicii IT şi business processing din lume, oferă instalări de cloud privat printr-o abordare personalizată pentru satisfacerea cerinţelor clienţilor. Cu ajutorul DHCS, compania îmbunătăţeşte semnificativ valoarea oferită clienţilor prin simplificarea instalărilor, reducerea riscurilor şi a timpilor de instalare cu până la 50%.

·PeeringOne, un furnizor de cloud cu sediul în Malaiezia, avea nevoie să satisfacă cererile în creştere ale clienţilor pentru servicii cloud şi să garanteze fiabilitatea şi performanţele. Arhitectura modulară DHCS a permis companiei să minimizeze cheltuielile de capital şi să optimizeze economiile de costuri pentru a asigura cerinţele de preţ ale clienţilor.

·Pulsant, o companie britanică de găzduire cloud, avea tot mai multă nevoie de un cloud hibrid bazat pe tehnologie Microsoft. După rularea cu succes a unui model prestabilit, compania a instalat două aplicaţii DHCS şi acum se aşteaptă ca noile oferte de cloud hibrid să-i aducă venituri de până la 2 milioane USD prin clienţi noi.

 

Noile sisteme validate stimulează eforturile business intelligence şi de colaborare

Leadership-ul Dell EMC din zona infrastructurii convergente acoperă ca arie arhitecturi de referinţă testate şi validate, pachete de soluţii, sisteme validate, sisteme complet construite pentru o mare varietate de utilizări. Portofoliul Dell EMC de infrastructură convergentă acoperă plaja continuă de la "construire" la "cumpărare", astfel încât clienţii să poată uşor şi eficient adopta tehnologii cheie cum ar fi flash, stocarea de date definită software şi să poată scala arhitecturi în cadrul unor oferte de top din industrie, construite special. În sprijinul abordării sale de tip service-defined infrastructure, Dell EMC a lansat două elemente suplimentare pentru portofoliul său de Sisteme Validate:

·Sistemul validat Dell EMC pentru Microsoft SQL este proiectat pentru performanţe superioare, economii semnificative de costuri şi scalabilitate pentru nevoi ulterioare. El permite clienţilor să proceseze încărcări de lucru pentru procesare in-memory de tranzacţii online (OLTP) de până la 30 de ori mai repede cu ajutorul Microsoft SQL Server 2016, precum şi să consolideze bazele de date moştenite prin intermediul celor mai noi servere PowerEdge R830 Dell EMC pentru o soluţie modernă de data warehousing cu performanţe şi costuri totale de deţinere excepţionale.

· Dell EMC Validated System for Microsoft Exchange este o soluţie validată şi preconfigurată de centre de date pentru fluxuri e-mail. Acest sistem cu grad ridicat de scalabilitate furnizează timpi mai reduşi până la obţinerea de valoare prin micşorarea timpilor de proiectare, livrare şi configurare pentru Exchange Server 2016. Proiectat pentru o scalabilitate excepţională, acest sistem convergent micşorează costurile totale de deţinere prin consolidarea resurselor, design optimizat de stocare şi management eficient de sistem, asigurate de serverul Dell EMC PowerEdge R730xd.

Aceste noi sisteme validate Dell EMC pot fi configurate şi comandate în decurs de câteva minute, în timp ce instrumentele de management al ciclului de viaţă permit clienţilor să instaleze, scaleze şi actualizeze cu uşurinţă sistemele.

Citate clienţi:

Mike Oreno, administrator de sistem la ARIIX

"Cu ajutorul serviciilor Microsoft Azure Backup de la Dell EMC, economisim cu peste 65% mai mult faţă de soluţia noastră anterioară. În loc să aşteptăm un raport la sfârşitul lunii, acum putem vedea exact cât de multe date au fost arhivate în fiecare noapte. O astfel de procedură economiseşte timp şi ne ajută să fim mai proactivi în sprijinul acordat firmei."

Ralf Luchsinger, chief information officer, Glarner Kantonalbank

"Estimăm că soluţia Dell EMC Hybrid Cloud System for Microsoft se va amortiza în mai puţin de un an ca rezultat al faptului că echipa internă a putut prelua înapoi o mulţime de servicii care anterior erau externalizate. În plus, acum putem fi mai degrabă creativi decât reactivi prin noul nostru cloud hibrid de la Dell EMC. Ne aflăm într-o poziţie bună pentru a rămâne în faţa competiţiei."

Dimitris Karabinis, solutions architect, CGI’s U.S. Global Infrastructure Services and Onshore Delivery

"Dell Hybrid Cloud System ne ajută să ne pregătim pentru ceea ce ne va aduce viitorul, datorită scalabilităţii extraordinare şi a uşurinţei de instalare. Ne permite să ne axăm mai puţin pe construirea şi întreţinerea infrastructurii şi mai mult pe furnizarea serviciilor de mare valoare de care au nevoie clienţii noştri pentru a progresa."

Wong Chee Voon, managing director, PeeringOne

"Prin folosirea Dell EMC Hybrid Cloud System for Microsoft, putem oferi clienţilor din Malaiezia întreaga valoare a IT-ului în cloud pentru îmbunătăţirea performanţelor de afaceri simultan cu reducerea costurilor. De la instalarea sistemului, am înregistrat o creştere de vânzări de 120% prin arhitecturi cloud multiple şi am maximizat profiturile prin reduceri ale timpilor de implementare de până la 80%."

Stuart Nielsen-Marsh, Microsoft cloud services product manager, Pulsant

"Suntem extrem de interesaţi de aplicaţiile potenţiale ale Dell EMC Hybrid Cloud System for Microsoft. Acesta este doar începutul unei călătorii interesante în zona cloud hibrid pentru noi şi clienţii noştri, iar pentru asta nu ne puteam dori parteneri mai buni decât Dell EMC şi Microsoft."

Citat partener:

Aziz Benmalek, vice president, Worldwide Cloud and Hosting Services, Microsoft

"Dell şi Microsoft au în spate o lungă istorie de colaborare pentru accelerarea călătoriei clienţilor către cloud-ul hibrid. Suntem încântaţi să ne extindem alianţa cu Dell EMC pentru a ajuta şi mai mulţi clienţi în optimizarea cloud-ului hibrid conform propriilor dorinţe prin intermediul serviciilor cloud de la Microsoft."

 

Disponibilitate:

· Azure Backup, Azure Dev/Test Labs şi Dell EMC Validated System for Exchange sunt disponibile de acum.

· Azure Business Continuity Solution are disponibilitatea planificată pentru luna octombrie 2016.

· Dell EMC Validated System for Microsoft SQL are disponibilitatea planificată pentru începutul lui 2017.

 

Resurse suplimentare:

  Dell Boomi anunţă suportul de conectivitate pentru Cortana Intelligence Suite pe platforma Microsoft Azure aici

· Dell prezintă cei mai buni clienţi Mobile Thin cu performanţe de clasă Enterprise aici

· pagina web Dell EMC Hybrid Cloud System for Microsoft

· pagina web Microsoft Azure Cloud Services de la Dell EMC

· pagina web Dell EMC Validated System for Microsoft Exchange

 

Cnectaţi-vă cu Dell EMC via TwitterFacebook, YouTube şi LinkedIn. Pentru cele mai noi informaţii de la Dell EMC, urmăriţi-ne @DellEMCNews pe Twitter

Cursurile Agora

Alege conferintaAlege conferintaAlege conferintaAlege conferintaAlege conferintaAlege conferintaAlege conferintaAlege conferintaAlege conferintaAlege conferinta
 • Unde: Bucharest, Romania
 • Când: în curând
 • Info: 2 day course
Participa la curs
Cursul Agora
 • Unde: Bucharest, Romania
 • Când: în curând
 • Info: 2 day course
Participa la curs
Cursul Agora
 • Unde: Bucharest, Romania
 • Când: în curând
 • Info: 1 day course
Participa la curs
Cursul Agora
 • Unde: Bucharest, Romania
 • Când: în curând
 • Info: 2 day course
Participa la curs
Cursul Agora
 • Unde: Bucharest, Romania
 • Când: în curând
 • Info: 1 day course
Participa la curs
Cursul Agora
 • Unde: Bucharest, Romania
 • Când: în curând
 • Info: 2 day course
Participa la curs
Cursul Agora
 • Unde: Bucharest, Romania
 • Când: în curând
 • Info: 2 day course
Participa la curs
Cursul Agora
 • Unde: București
 • Când: în curând
 • Info: 2 zile
Participa la curs
Cursul Agora
 • Unde: Bucharest, Romania
 • Când: în curând
 • Info: 2 day course
Participa la curs
Cursul Agora
 • Unde: Bucharest, Romania
 • Când: în curând
 • Info: 2 day course
Participa la curs
Cursul Agora

Cea mai recentă conferinţă Agora

12 decembrie 2017

Data Centers & IT Infrastructure Management

Data Centers & IT Infrastructure Management

Viitorul este în cloud, mobil și social. Fenomenul Internet of Things devine și el realitate. În 2020 pe glob vor exista 50 de miliarde de dispozitive, care vor produce 35 zettabytes de [...]

 
Fii la curent cu ultimele noutati agora.ro!