Canon prezintă viitoarele servicii digitale și de imagistică la EXPO Paris 2015

Multimedia | 13 Octombrie 2015

Canon Europe împărtășește viziunea sa de viitor pentru lumea imagisticii pentru consumatori. In cadrul Canon EXPO 2015 din Paris Canon va expune o colecție de concepte și tehnologii ce vor schimba în mod fundamental modul în care surprindem, stocăm și partajăm imaginile pe viitor.

Alessandro Stanzani, șeful Consumer Imaging Group, Canon Europe: “EXPO reprezintă o perioadă incredibil de interesantă pentru noi. În ultimii cinci ani ne-am folosit de moștenirea, expertiza și cunoștințele noastre pentru a depăși limitele domeniului imagisticii. Ne transformăm afacerea pentru consumatori, pentru a răspunde nevoilor clienților noștri, concentrându-ne pe crearea de noi servicii digitale pentru consumatori, alături de renumitele noastre dispozitive de imagistică.”

Acesta a continuat: “În tot ceea ce vedeți expus la Paris veți regăsi angajamentul nostru pentru facilitarea experiențelor puternice, care amplifică pentru oricine bucuria adusă de imagini. Fie că revedem acasă fotografii prin intermediul centrului wireless de imagistică Connect Station, fie că vorbim despre abilitatea de a vizualiza lucruri pe care ochiul uman pur și simplu nu le vede, cu ajutorul camerei noastre foto cu ISO de 4 milioane – cele mai bune imagini reprezintă amintiri prețioase, iar noi vrem să-i ajutăm pe oameni să le suprindă și să le surprinda la cea mai bună calitate posibilă. La EXPO 2015 vom demonstra diversele moduri în care noi schimbăm modul de interacțiune a oamenilor cu imagistica, astăzi, mâine și pe viitor.”

Suport pentru fiecare etapă a călătoriei vizuale
Pe măsură ce omenirea acordă tot mai multă importanță și valoare emoțională fotografiilor și videoclipurilor, făcând din ce în ce mai multe de la an la an, Canon continuă să depășească barierele tehnologiei de imagistică și să deschidă noi drumuri, prin noi experiențe și posibilități creative. Prin ecosistemul său, într-o constantă evoluție, de produse și servicii digitale pentru consumatori, Canon se dedică sprijinirii oamenilor în fiecare etapă a călătoriei lor prin lumea imagisticii, și își dorește să-i ajute să obțină maximul posibil din fotografiile și videoclipurile lor – indiferent de tipul de aparat folosit pentru surprinderea acestora.

Reafirmându-și angajamentul pentru îmbunătățirea și extinderea gamei sale de servicii digitale și aplicații pentru smartphone, Canon își expune cele mai noi soluții construite pentru rezolvarea provocărilor întâlnite de consumatori în administrarea colecțiilor lor de fotografii. În urma achiziției serviciului Lifecake în aprilie 2015, Canon va prezenta în avanpremieră noile capabilități și noua experiență a serviciului său de managementul imaginilor în cloud, irista. De asemenea, la expoziție puteți găsi și hdbook EZ – o aplicație pentru smartphone-uri, tablete și PC, ce urmează a fi lansată în curând, și care selectează în mod inteligent cele mai bune imagini din colecțiile de fotografii și videoclipuri ale utilizatorilor, și creează automat un album foto personalizat, în doar câteva minute.

Din gama de concepte de tehnologie, produse, soluții și servicii, notabile sunt și:

Camera 8K: Sprijinind producția de divertisment 8K de următoare generație, această cameră video surprinde totul, de la documentare uimitoare despre natură, până la meciuri sportive captivante pe stadionul preferat – totul la o calitate impresionantă

Camera foto de 120 MP: Acest pototip de cameră foto va surprinde imagini la rezoluție super-înaltă, capabile de a reproduce tridimensional textura, aspectul și senzația, și dând impresia că subiecții se află realmente în fața ochilor privitorului – perfectă pentru îmbinarea cu aplicații de imprimare 3D sau cu tehnologia holografică

Senzorul CMOS de 250 MP: De 30x de mai clar decât 4K, cel mai recent senzor Canon de rezoluție ultra-înaltă are cel mai mare număr de pixeli din lume  pentru un senzor CMOS  – poate surprinde chiar și scrisul de pe laterala unui avion în zbor, de la distanța incredibilă de 18 km 250MP

Camera video cu ISO de 4 milioane: Capabilă de a înregistra video color, Full HD, în condiții de mediu cu luminozitate extrem de scăzută, noua cameră video Canon cu sensibilitate ultra-ridicată face imposibilul să fie posibil, filmând în condiții  dificile până acum

Tehnologia Intelligent Imaging for Life: Această tehnologie intuitivă și inovatoare vă permite să accesați și să interacționați cu fotografiile și videoclipurile dvs. în moduri complet noi, oferind inclusiv posibilitatea de a vă partaja, decupa și imprima imaginile de pe suprafața interactivă a unei mese.

În divizia B2B, Canon prezinta cele mai recente si inovative tehnologii în zone extinse precum imprimarea 3D, artele grafice și camerele video în rețea. Compania nu mai percepe imprimarea ca pe o industrie de producție, ci ca pe un adevărat sector de servicii, și colaborează îndeaproape cu clienții de business pentru a construi soluții prin care să obțină cât mai mult din expertiza colectivă. Drept rezultat, Canon se concentrează pe pătrunderea pe noi piețe, incluzând ambalarea, tipărirea de cărți, piața textilelor, obiectelor de decor și materialelor de marketing direct; iar soluțiile Canon precum Infinistream, ImageStream 3500 și 2400, ColorWave 910 și VarioPrint i300 au fost create special pentru a îndeplinirea acestui obiectiv.

Imprimarea 3D. Canon face primii pași pe piața nouă și promițătoare a imprimării 3D, împreună cu partenerul său, 3D Systems. La EXPO veți găsi două imprimante 3D Systems, care demonstrează modul în care Canon își sprijină clienții, găsind soluții inovatoare care să ofere o aliniere inteligentă între informația digitală, captura de imagini și produsul final.

Mixed Reality. Soluția Canon Mixed Reality – MREAL – combină perfect mediul înconjurător cu imaginile virtuale, generate pe computer (CGI). Mixed Reality este gândită pentru a soluționa provocările-cheie ale industriei de producție, iar tehnologia a fost deja utilizată de către Canon în cadrul construcției de prototipuri proprii încă de la lansarea sa în Japonia. La Canon EXPO, sistemul MREAL este expus în contextul unui mediu de construcție pentru automobile, unde vizitatorii pot testa personal MREAL pentru a experimenta tehnologia din interiorul unui șasiu în mărime naturală.

ColorWave 910. Recent-lansatul model Océ ColorWave 910 este cea mai rapidă imprimantă digitală color pentru wide-format de pe piață, cu o viteză brută de imprimare de 1.000 m2 pe oră. Acest produs inkjet single-pass de nouă generație oferă servicii de imprimare productivă CAD/GIS și de postere, având la alegere două opțiuni de finisare complet integrate, un Folder Online și Océ Dual Tray High Capacity Stacker.

XEED 4K500ST – cel mai mic și mai ușor proiector 4K din lume. Canon EXPO va fi prima ocazie cu care proiectorul Canon 4K de generație următoare va fi expus în Europa, de la lansarea sa în septembrie 2015. Construit pentru o gamă largă de aplicații, proiectorul LCOS poate afișa videoclipuri și imagini de 5.000 de lumeni, la o rezoluție de 4.096 x 2.400 pixeli – o definiție ce depășește nivelul de rezoluție al cinematografiei digitale 4K, de 4.096 x 2.160 pixeli. Vizitatorii vor putea păși într-o sală de cinematograf special amenajată și vor experimenta tehnologia 4K în timp ce vor explora locații de pe Glob cu o semnificație culturală incredibilă.

Cei care nu pot participa la Canon EXPO au totuși posibilitatea de a experimenta virtual conceptele tehnologice și soluțiile de imagistică prezentate, și de a citi titlurile principale ale evenimentului, aici: http://www.canon-europe.com/expo  

Pentru mai multe informații, vă rugăm accesați canalele noastre sociale special create pentru Canon EXPO:

Facebook: https://www.facebook.com/canonexpoparis

Twitter: https://twitter.com/CanonExpoParis   

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCF0RD-s-izJtYO4840HbTuw

 

Cursurile Agora

Alege conferintaAlege conferintaAlege conferintaAlege conferintaAlege conferintaAlege conferintaAlege conferintaAlege conferintaAlege conferintaAlege conferinta
 • Unde: Bucharest, Romania
 • Când: în curând
 • Info: 2 day course
Participa la curs
Cursul Agora
 • Unde: Bucharest, Romania
 • Când: în curând
 • Info: 2 day course
Participa la curs
Cursul Agora
 • Unde: Bucharest, Romania
 • Când: în curând
 • Info: 1 day course
Participa la curs
Cursul Agora
 • Unde: Bucharest, Romania
 • Când: în curând
 • Info: 2 day course
Participa la curs
Cursul Agora
 • Unde: Bucharest, Romania
 • Când: în curând
 • Info: 1 day course
Participa la curs
Cursul Agora
 • Unde: Bucharest, Romania
 • Când: în curând
 • Info: 2 day course
Participa la curs
Cursul Agora
 • Unde: Bucharest, Romania
 • Când: în curând
 • Info: 2 day course
Participa la curs
Cursul Agora
 • Unde: București
 • Când: în curând
 • Info: 2 zile
Participa la curs
Cursul Agora
 • Unde: Bucharest, Romania
 • Când: în curând
 • Info: 2 day course
Participa la curs
Cursul Agora
 • Unde: Bucharest, Romania
 • Când: în curând
 • Info: 2 day course
Participa la curs
Cursul Agora

Cea mai recentă conferinţă Agora

12 decembrie 2017

Data Centers & IT Infrastructure Management

Data Centers & IT Infrastructure Management

Viitorul este în cloud, mobil și social. Fenomenul Internet of Things devine și el realitate. În 2020 pe glob vor exista 50 de miliarde de dispozitive, care vor produce 35 zettabytes de [...]

 
Fii la curent cu ultimele noutati agora.ro!