CA Technologies lansează o nouă soluție ce reduce cu 25% pierderile generate de fraudarea plăților online

Securitate | 19 Iunie 2017

CA Technologies lansează o nouă soluție, CA Risk Analytics Network, prin care minimizează impactul acțiunilor de fraudare a tranzacțiilor online sau prin mobil, folosind analize comportamentale în timp real, machine learning și date tranzacționale la nivel global. CA Risk Analytics Network reduce pierderile cauzate de fraudarea plăților online cu 25%* , putând fi salvați aproximativ 2.2 miliarde de dolari din pierderile anuale datorate fraudării cardurilor.  

Fiind un serviciu cloud-based, CA Risk Analytics Network încorporează un nou model avansat de rețea neurală, susținut de machine learning în timp real, pentru a proteja tranzacțiile online sau prin mobil (unde cardul fizic nu este necesar) 3-D Secure. Soluția învață și se adaptează la tranzacțiile susceptibile de fraudă într-un timp extrem de scurt, aproximativ 5 milisecunde, închizând decalajul necesar pentru fraudare, oprind astfel abuzul posibil prin utilizarea multiplă a aceluiași card sau device.

Potrivit raportului “2017 Identity Fraud Report”, emis de compania Javelin Stategy & Research, o explozie a fraudelor plăților online și prin mobil a fost posibilă datorită creșterii volumulelor de tranzacții e-commerce (online) și m-commerce (de pe mobil), dar și a noilor modificări privind răspunderea în cazul fraudelor, EMV Liabilty Shift. Raportul arată o creștere cu 42% a numărului persoanelor care au raportat tranzacții online sau prin mobil suspecte de fraudă în 2016, comparativ cu 2015.

“Detectarea rapidă a abaterilor privind folosirea cardurilor și asigurarea unei autentificări fără probleme sunt primii pași în prevenirea fraudarea plăților online sau prin mobil, fără ca aceste măsuri să afecteze tranzacțiile corecte ale utilizatorilor. Specialiștii noștri au aplicat analize avansate și noi algoritmi de machine-learning în timp real în baza de date globală a protocolului 3-D Secure, a datelor din tranzacțiile online și a datelor colectate de la dispozitive, susținute de suita de aplicații CA Payment Secure. Aceste inovații asigură o detectare mai rapidă și mai precisă a fraudelor online, diminuând astfel pierderile cauzate pentru emitenții de carduri, oferind în același timp clienților o experiență plăcută de cumpărături online”, a declarat Terrence Clark, Manager General al CA Technology Payment Secure Solutions.

Soluțiile de securitate a plăților oferite de CA Technologies protejează miliarde de tranzacții online, susținând sute de milioane de carduri și mii de portofolii de carduri la nivel global. Soluția CA Risk Analytics Network este deschisă emitenților de carduri cu portofolii de orice dimensiune: de la bănci multinaționale cu milioane de posesori de carduri, la instituții financiare mai mici, ori regionale.

Suport pentru protocoalele 3-D Secure în prezent și în viitor

CA Risk Analytics Network și suita de soluții CA Payment Security susțin specificațiile 3-D Secure în prezent și vor susține și noile specificații EMV 3-D Secure 2.0, ce se referă la autentificarea și securitatea tranzacțiile online, prin mobil și aplicații mobile, portofele digitale și orice altă formă de plată digitală. Protocolul 2.0 va utiliza pe scară largă datele provenite de la dispozitive, punându-le astfel la dispoziție emitenților de carduri o sursă nouă de informații pentru a reduce volumul fraudelor și pentru a optimiza exepriențele de cumpărare ale utilizatorilor de pe toate dispozitivele și pentru toate versiunile protocolului 3-D Secure. Susținerea ambelor tipuri de specificații ale protocolului 3-D Secure, 1.0 și 2.0, este importantă deoarece rata de adoptare a noilor specificații poate varia printre emitenții de carduri și comercianți.

 

Conferinţele Agora

Alege conferinta Alege conferinta Alege conferinta Alege conferinta Alege conferinta Alege conferinta
 • Unde: Bucharest, Romania
 • Când: 19 octombrie 2017, ora 09:00
 • Info: 2 day course - October 19-20
Participa la conferinta
Conferinta Agora
 • Unde: Bucharest, Romania
 • Când: 25 octombrie 2017, ora 09:00
 • Info: 2 day course - October 25-26
Participa la conferinta
Conferinta Agora
 • Unde: Bucharest, Romania
 • Când: 26 octombrie 2017, ora 09:00
 • Info: 2 day course - October 26-27
Participa la conferinta
Conferinta Agora
8
noi
2017

Cryptography

 • Unde: Bucharest, Romania
 • Când: 08 noiembrie 2017, ora 09:00
 • Info: 2 day course - November 8-9
Participa la conferinta
Conferinta Agora
 • Unde: Bucharest, Romania
 • Când: 16 noiembrie 2017, ora 09:00
 • Info: 2 day course - November 16-17
Participa la conferinta
Conferinta Agora
 • Unde: Bucharest, Romania
 • Când: 11 decembrie 2017, ora 09:00
 • Info: 2 day course - December 11-12
Participa la conferinta
Conferinta Agora

Cea mai recentă conferinţă Agora

05 iulie 2017

Intro to Machine Learning:by Dani Livne

Intro to Machine Learning:by Dani Livne

Course Overview: Machine Learning use a set of algorithms which enables computers to solve problems that are classified on a higher complexity level than traditional algorithms. Examples of such [...]

 
Fii la curent cu ultimele noutati agora.ro!