ASUS a lansat un router portabil 6 în 1

Hardware | 18 Martie 2011

Routerul multifuncţional ASUS WL-330N3G se instalează rapid, oferind conectivitate superioară într-un pachet de buzunar.


ASUS WL-330N3G oferă toate beneficiile unui router wireless standard cu funcţionalităţi multiple şi o instalare extrem de simplă. De dimensiuni mici şi uşor de transportat, WL-330N3G este ideal pentru utilizatorii mobili, precum oamenii de afaceri care vor să-şi extindă accesul la internet atunci când călătoresc.

Primul aspect de remarcat la WL-330N3G este dimensiunea compactă - suprafaţa sa este mai mică decât cea a unei cărţi de vizită. Dacă acest lucru îl face uşor de transportat, fiind literalmente de buzunar, mărimea nu îi compromite funcţionalitatea. WL-330N3G este primul router wireless complet, conceput pentru cei care călătoresc, în special pentru studenţi, navetişti şi profesioniştii mobili.

WL-330N3G integrează funcţionalităţile a şase dispozitive diferite. În primul rând este un router wireless portabil care conectează echipamente precum notebook-uri şi telefoane inteligente. În al doilea rând, poate fi utilizat ca repetor universal coroborat cu alte routere, extinzând raza conexiunii existente. În al treilea rând, WL-330N3G funcţionează, de asemenea, ca punct de acces când este combinat cu un modem în bandă largă, oferind conectivitate pentru o serie de dispozitive.

WL-330N3G poate fi utilizat ca interfaţă ethernet pentru echipamentele compatibile, precum consolele de jocuri, imprimantele sau receptoarele digitale. Nu în ultimul rând, WL-330N3G integrează module pentru partajarea conexiunii 3G şi un hotspot. Ca hotspot, acesta poate deservi wireless câteva calculatoare în timp ce modul de partajare 3G furnizează acces la internet prin reţeaua 3G. Acest tip de utilizare este posibil în prezenţa unui adaptor 3G cu interfaţă USB.

Viteză şi acoperire superioară în cel mai simplu mod
WL-330N3G oferă viteze de până la 150Mbps, fiind uşor de configurat. Procedura este rapidă şi extrem de simplă, graţie sistemului ASUS Plug-n-Surf şi detecţiei automate a reţelei. În plus, acoperirea poate fi extinsă prin dispozitive diferite, totul într-o manieră foarte simplă. WL-330N3G are un design suplu, pe carcasa sa fiind prezente doar butonul de reset, porturile de alimentare, USB şi de reţea pentru conexiunea cu diverse echipamente.

Routerul wireless ASUS WL-330N3G este disponibil la un preţ aproximativ de 199 lei cu TVA.
 

Sursa stire: ASUS

Conferinţele Agora

Alege conferinta
  • Unde: București, Hotel DoubleTree by Hilton
  • Când: 08 decembrie 2016, ora 10:00
  • Info: Înregistrarea participanților: 09.30
Participa la conferinta
Conferinta Agora

Cea mai recentă conferinţă Agora

06 octombrie 2016

BPM EE Forum National Conference

BPM EE Forum National Conference

PM EE Forum National Conference 2016 is a conference for researchers and practitioners in the field of Business Process Management (BPM) in Romania. The conference covers all aspects of BPM, [...]

 
Fii la curent cu ultimele noutati agora.ro!