Acer reinventează notebook-ul de gaming odată cu lansarea noului convertibil Predator Triton 900

Hardware | 8 Ianuarie 2019

Acer a lansat astăzi două notebook-uri noi de gaming cu Windows 10, Predator Triton 900 - un notebook performant de 17 inci, cu design subțire și afișaj 4K convertibil, și Predator Triton 500 - o unitate de gaming de 15 de inci cu grosime de doar 17.9 mm. Ambele notebook-uri combină design-uri noi, funcționale și componente puternice care rivalizează cu desktop-urile de gaming.

"Ridicăm ștacheta cu privire la notebook-urile de gaming lansând modele care oferă mai multe modalități de utilizare, fiind echipate în același timp cu putere de calcul deplină", a declarat Jerry Hou, General Manager, Consumer Notebooks, IT Products Business at Acer. "Ecranul cu posibilitate de flipping al Predator Triton 900 permite scenarii multiple de joc și o mai bună ergonomie, în timp ce Triton 500 oferă performanțe de joc superbe, într-un corp mai subțire, din metal, pentru jucătorii care se află în mișcare."

"Suntem încântați de faptul că noile plăci grafice GeForce RTX 2080 ajută Acer la redefinirea experiențelor de joc pe notebook-uri", a declarat Kaustubh Sanghani, General Manager, GeForce OEM la NVIDIA. "Cu tehnologii inovatoare, inclusiv ray-tracing în timp real și memorie GDDR6 ultra-rapidă de ultimă generație, jucătorii pot alege cu încredere modelul Predator Triton 900 pentru a se bucura de o platformă robustă, bogată în caracteristici."

"Procesoarele Intel Core H-series din a 8-a generație sunt proiectate ca o platformă completă care combină performanțele notebook-urilor de top cu tehnologii care sunt din ce în ce mai importante pentru jocurile premium și pentru crearea de conținut", a declarat Chris Walker, Vice President of Client Computing la Intel. "Performanța procesorului este esențială pentru a beneficia de cea mai bună experiență de joc, iar noile notebook-uri de gaming Predator Triton oferă această performanță și platformă robustă pe un dispozitiv complet, cu design inovator".

Predator Triton 900 și 500 și-au câștigat încrederea în sistemul de răcire avansat oferit de Acer, ce include ventilatoarele metalice din a patra generație AeroBlade™ 3D, care măresc fluxul de aer cu 45%, și tehnologia Coolboost™ care păstrează notebook-urile reci în timpul sesiunilor de jocuri extinse și în timpul jocurilor AAA exigente.

Predator Triton 900 — un notebook de gaming evoluat

Predator Triton 900 este un notebook de gaming cu design inventiv și caracteristici inovatoare. Dispune de o balama Ezel Aero Hinge™ prelucrată de CNC, care întoarce, extinde sau înclină ecranul de 17 inchi. Utilizatorii pot comuta între patru moduri de utilizare: modul de afișare pentru partajarea ecranului cu prietenii în timpul sesiunilor de jocuri, modul Ezel pentru redarea jocurilor pe ecranul tactil, modul notebook pentru scenariile tradiționale de joc și modul stand care transformă efectiv Triton 900 într-o tabletă pentru jocuri sau creare de conținut. Trackpad-ul echipat pe Triton 900 este plasat lângă tastatură, oferind utilizatorilor o modalitate naturală de plasare a mâinilor și posibilitatea de a utiliza atât tastatura, cât și trackpad-ul. Noul laptop este, de asemenea, uimitor de subțire, cu o grosime de doar 23.75 mm.

Echipate cu noile plăci grafice NVIDIA® GeForce RTX™ 2080 și afișaj IPS  4K cu tehnologie NVIDIA G-SYNC™, laptopurile Predator din seria Triton 900 nu fac niciun compromis cu privire la a oferi jucătorilor cea mai bună experiență de joc din clasa lor. Cu un procesor performant cu până la șase nuclee Intel® Core™ i7 din a 8-a generație, SSD NVMe PCIe RAID0 și memorie DDR4 de până la 32 GB, jucătorii pot încărca cele mai pretențioase jocuri și se pot aștepta la o experiență fluidă, fără întreruperi. Dispozitivul este echipat cu un receptor wireless pentru Xbox care permite utilizatorilor să joace jocurile de PC preferate pe Windows 10 cu un controler Xbox. În plus, Waves Maxx™ oferă o calitate superioară a sunetului realizată cu ajutorul funcției Waves Nx™ cu funcție de urmărire a capului, pentru o experiență audio 3D realistă.

Predator Triton 500 — mai subțire și mai agresiv

Predator Triton 500 este un notebook puternic de 15,6 inci Full HD, subțire (17,9 mm) și cu o greutate de doar 2,1 kg. Are un șasiu durabil, din metal și rame înguste, ce măsoară doar 6,3 mm, pentru un raport impresionant de 81% față de ecran. Noul Triton 500 poate fi purtat ușor într-un rucsac sau servietă, dar odată scos și pornit, acesta devine o forță de neoprit în jocuri. În plus, cu până la 8 ore durată de viață a bateriei, utilizatorii pot juca titlurile lor preferate pe drum sau cu prietenii, departe de casă.

Predator Triton 500 oferă grafică până la NVIDIA GeForce RTX 2080 cu design Max-Q, procesoare până la Intel Core i7 din a 8-a generație, SSD-uri NVMe PCIe RAID0 și memorie DDR4 până la 32GB. Placa sa grafică este overclockabilă și VR-Ready, permițând jucătorilor să se bucure de experiența jocurilor de ultimă generație și VR. Ecranul IPS cu diagonala de 15,6 inci aduce jocurile la viață cu rate de refresh de 144 Hz în overdrive la 3ms. Tehnologia NVIDIA G-SYNC creează imagini fluide pe măsură ce acestea apar pe ecran în timpul jocurilor sau a vizionării de filme.

Control de pe un Smartphone

Disponibilă în curând, aplicația mobilă PredatorSense oferă posibilitatea de a controla PC-ul Predator de pe un smartphone. Aplicația poate controla setările pentru overclocking, viteze ale ventilatorului, iluminare și moduri audio. Utilizatorii pot afișa presetări active ale profilurilor de iluminare pe PC sau pot schimba profilurile de iluminare de la distanță. În plus, utilizatorii pot vizualiza și administra seturi de chei macro personalizate pentru taste rapide fizice.

Noul Triton 900 vine, de asemenea, cu suport pentru Predator RGB Assault, o aplicație pentru jucătorii League of Legends, care prezintă efecte de iluminare predefinite ale tastaturii, în timp ce campionii își exprimă abilitățile. Utilizatorii pot personaliza efectele de iluminare pentru fiecare dintre abilitățile campionului lor.

Prețuri și disponibilitate

Predator Triton 900 va fi disponibil în America de Nord din luna martie, la prețuri începând de la 3,999USD și în EMEA din luna martie, la prețuri începând de la €4,199.

Predator Triton 500 va fi disponibil în America de Nord din luna februarie, la prețuri începând de la 1,799USD și în EMEA din luna februarie, la prețuri începând de la €1,999.

 

Specificațiile exacte, prețurile și disponibilitatea pot varia în funcție de regiune. Pentru a afla mai multe despre disponibilitatea, specificațiile produselor și prețurile pe anumite piețe, vă rugăm să contactați cel mai apropiat birou Acer prin www.acer.com.

Cursurile Agora

Alege conferintaAlege conferintaAlege conferintaAlege conferintaAlege conferintaAlege conferintaAlege conferintaAlege conferintaAlege conferintaAlege conferinta
 • Unde: Bucharest, Romania
 • Când: în curând
 • Info: 2 day course
Participa la curs
Cursul Agora
 • Unde: Bucharest, Romania
 • Când: în curând
 • Info: 1 day course
Participa la curs
Cursul Agora
 • Unde: Bucharest, Romania
 • Când: în curând
 • Info: 2 day course
Participa la curs
Cursul Agora
 • Unde: Bucharest, Romania
 • Când: în curând
 • Info: 1 day course
Participa la curs
Cursul Agora
 • Unde: Bucharest, Romania
 • Când: în curând
 • Info: 2 day course
Participa la curs
Cursul Agora
 • Unde: Bucharest, Romania
 • Când: în curând
 • Info: 2 day course
Participa la curs
Cursul Agora
 • Unde: București
 • Când: în curând
 • Info: 2 zile
Participa la curs
Cursul Agora
 • Unde: Bucharest, Romania
 • Când: în curând
 • Info: 2 day course
Participa la curs
Cursul Agora
 • Unde: Bucharest, Romania
 • Când: în curând
 • Info: 2 day course
Participa la curs
Cursul Agora
 • Unde: Bucharest, Romania
 • Când: în curând
 • Info: 1 day course
Participa la curs
Cursul Agora

Cea mai recentă conferinţă Agora

12 decembrie 2017

Data Centers & IT Infrastructure Management

Data Centers & IT Infrastructure Management

Viitorul este în cloud, mobil și social. Fenomenul Internet of Things devine și el realitate. În 2020 pe glob vor exista 50 de miliarde de dispozitive, care vor produce 35 zettabytes de [...]

 
Fii la curent cu ultimele noutati agora.ro!