1
mar
2011

Soluţii pentru dezvoltarea IMM-urilor

Co-Organizatori

Parteneri

Parteneri Media

  • Unde: Sibiu, Hotel Parc
  • Când: 01 martie 2011, ora 00:00
  • Info: Înregistrare participanţi: ora 09:00
Conferinta Agora
09.00 - 09.30 Înregistrare participanţi. Welcome Coffee
   
09.30 - 10.00 Cuvânt de deschidere – autorităţi şi organizatori
Tema: Cum pot sprijini autorităţile economia locală, parteneriat antreprenori – autorităţi locale
  Invitaţi:
   Mircea Vasile Cazan - Deputat, Parlamentul României
   Grigore Popescu - Director Executiv, DGFP Sibiu
   Romulus Maier - Managing Partner, Agora Group
   Ion Radu – Managing Director, BTL Design
   
10:00-11:35 Sesiunea 1: Criza economică – oportunitate sau dezastru? Cum ne finanţăm afacerea? Scăderea costurilor sau mărirea productivităţii? Fiscalitate şi impozitare
  Moderator: Ion Radu – General Manager, BTL Design
   
10:00 – 10:20 Călin Negoţiu – Director Sucursală, CEC Bank Sibiu
  „Soluţii pentru dezvoltarea I.M.M.-urilor – Oferta CEC Bank de Produse şi Servicii dedicate ”
5 minute întrebări şi răspunsuri
   
10:25 – 10:40 Aurel Pau – Inspector financiar bancar, Fondul Local de Garantare Sfântu Gheorghe SA - Filiala F.N.G.C.I.M.M.-I.F.N.
  „FNGCIMM garantează ideile tale!”
5 minute întrebări şi răspunsuri
   
10:45 – 10:55 Nicu Cătălina – Director, Ariana Marcă Înregistrată
  „Protejarea mărcilor de comerţ”
5 minute întrebări şi răspunsuri
   
11:05 – 11:35 Concurs: Premiem perfomanţa şi inteligenţa în afaceri!
  „Prezentare soluţii de afaceri cu impact în dezvoltarea activităţii!”
   
11:35 – 11:50 Pauză de cafea
   
11.50 – 14:25 Sesiunea 2: Soluţii de eficientizare şi securizare a afacerii. Fiscalitate
  Moderator: Romulus Maier - Managing Partner, Agora Group
   
11.50 – 12.10 Grigore Popescu - Director Executiv, DGFP Sibiu
  „Noutăţile fiscale aplicabile începând cu anul 2011”
5 minute întrebări şi răspunsuri
   
12.15 – 12.30 Costin Băcilă - Area Sales Manager, Maguay
  „Oferta Maguay pentru IMM-uri”
5 minute întrebări şi răspunsuri
   
12:35 – 12:50 Valentin Mateiaşi, SMB Sales Manager, Lenovo
  „Creşterea productivităţii şi fiablilităţii prin folosirea produselor Lenovo”
5 minute întrebări şi răspunsuri
   
12:55 – 13:10 Alina Vlad - ESSN Inside Sales, HP România
Victor Mureşan – Branch Manager, Net Brinel
  „Soluţii convergente HP&Net Brinel pentru IMM”
5 minute întrebări şi răspunsuri
   
13:15 – 13:30 Aspazia Marin-Diu - Commercial Director, Class IT
  „Afacerea Ta - Cum poate livra IT-ul rezultate - From Zero to Hero”
5 minute întrebări şi răspunsuri
   
13:35 – 13:50 Anca Cazacu - Marketing Manager, BITSoftware
  „Solutii ERP, CRM, BI inteligente de la BITSoftware”
5 minute întrebări şi răspunsuri
   
13:55 – 14:10 Arthur Ungur, consilier OTIMMC Bra;ov
  „Programe de finanţare naţionale şi europene”
5 minute întrebări şi răspunsuri
   
14:15 – 14:25 Concurs: Premiem perfomanţa şi inteligenţa în afaceri!
Sesiune de vot pentru alegerea soluţiei câştigatoare. Premierea câştigătorului
14.25 - 14.35 Tombolă participanţi. Premii surpriză oferite de către sponsori şi organizatori
14.35 Dejun de afaceri
   
  * Vorbitori care au primit invitaţia însă până la acestă oră nu au transmis răspunsul final