29
oct
2015

Lungul și complexul drum al energiei de la producător la utilizatorul final

Sponsor

  • Unde: București, Institutul Național de Statistică, Sala Amfiteatru
  • Când: 29 octombrie 2015, ora 09:30
  • Info: Înregistrare gratuită pentru companiile din domeniul energetic
Conferinta Agora

Evenimentul își propune să abordeze urmatoarele teme de interes pentru acest segment: infrastructuri critice, managementul riscului, tehnologiile noi și eficiența energetică, rețele inteligente, măsurători inteligente, noi dispozitive, mobilitate și contorizare inteligentă, energie verde și reglementări.

Energia este deja o problemă globală. Cum este produsă? Din ce tipuri de surse? Cât de eficient din toate punctele de vedere? Cum ajunge energia (mai ales că suntem civilizația electricității) de la producător, prin transportatori și distribuitori către utilizatorul final fie el unul casnic sau unul instituțional sau de producție? În ce măsură tehnologia informației (cu tot ceea ce înseamnă mobilitate, dispozitive, cloud, CRM, vitualizare etc) poate avea contribuția esențială în toate aceste provocări cu care se confruntă lumea modernă atât global cât și la nivel național? În mod cert, tehnologia informației înseamnă acel punct de referință (mile stone) care să potenteze schimbarea, să reducă costurile și să fie premisa unei adevarate eficiențe energetice. Infrastructurile critice reprezintă un subiect esențial pentru momentul prezent și, în egală măsură, managementul riscului.

Asadar, ne propunem pentru acest eveniment două teme majore care să subsumeze toate cele prezentate mai sus:

  1. Producători/distribuitori/furnizori;
  2. Eficiența energetică în proiectarea infrastructurilor critice; tehnologiile noi și rețelele “smart”; CRM și big data; energie verde. Fiecare dinte aceste două secțiuni vor fi deschise de un panel în care vor fi invitați factorii de decizie din zonele respective dar și reprezentanți ai asociațiilor de profil și ai sectorului privat pentru a dezbate aceste teme atât de vitale pentru fiecare dintre noi.

Evenimentul adreseaza companii private al caror domeniu de activitate este cel energetic, reprezentanti ai asociatiilor profesionale, ai organismelor guvernamentale si ministerelor de profil (Ministerul Economiei, Comerțului și Turismului, Ministrul Energiei, Întreprinderilor Mici și Mijlocii și Mediului de Afaceri, Ministerul pentru Societatea Informaţională) si tuturor factorilor implicati in acest domeniu, reunind solutii IT dedicate in “lungul drum” al energiei de la producator la utilizatorul final.

Această conferință este în egală măsură o oportunitate pentru a cunoaște noile tehnologii în domeniu și pentru acel atât de important networking pentru cei aflați într-un  domeniu atât de profesional.

Contact informații și înregistrare participanți:

Ioana Groseanu
e-mail: ioana.groseanu@ibusiness.com.ro
Telefon: 0723 826 440