21
sep
2016

iTalent? IT will be fun! (IT Works!) – Tabara de IT si dezvoltare personala editia a IX-a

Organizator

Partener

  • Unde: Pensiunea Bonsai, Bușteni
  • Când: 21 septembrie 2016, ora 09:00
  • Info: 21-25 septembrie
Conferinta Agora

iTalent? IT will be fun! (IT Works!) – Tabara de IT si dezvoltare personala
editia a IX-a
21 -25 septembrie 2016, Busteni

Eveniment destinat absolventilor, studentilor facultatilor de IT
sau pur si simplu tinerilor pasionati de IT

Ziua I – miercuri, 21 septembrie, ajungem la Busteni (ne cazam) si ne cunoastem. Se numeste in limbaj de team-building, ice-breaking, adica sa spargem gheata intre noi, sa ne simtim bine si sa ne distram putin. Dincolo de IT să vedem cum suntem și ce potențial de viață avem, cu alte cuvinte să ne explorăm pe noi înșine și să ne descoperim!
        - seara, cina si fun! Board Games Night - Vom comunica, vom juca jocuri de strategie si ne vom distra!

Ziua a-II-a – joi, 22 septembrie
1.   Tema diminetii  este “Pune mana si lucreaza”, adica un fel de “hands-on-lab”  dedicat tehnologiilor care ne-au schimbat si continua sa ne transforme viata:
•    Cloud, data center, big data, data  security, Internet of things (IoT), device-uri “smart”;
2. Continuam cu un excelent program complementar cu tema: Știi sa comunici? Să iei decizii? Să negociezi? Să-ți gestionezi optim timpul ? - Un atelier prin intermediul caruia participanții vor interactiona cu o echipa de specialisti care ii vor introduce in stiinta si arta comunicarii, putand astfel să-și dezvolte abilitățile de comunicare prin intermediul unor exercitii practice si distractive.
3. Seara vom avea parte de multa distractie combinata cu putina adrenalina la Escape Adventure Park. Toti aventurierii vor fi nevoiti sa isi manifeste latura  competitiva si ambitioasa pe traseele de catarare.

Ziua  a III-a – vineri, 23 septembrie
1.     Tema diminetii: Web-ul nostru cel de toate zilele! Vei afla si vei invata de la specialisti autorizati cum sa iti faci un site de web, vei asista la un curs intensiv de WordPress, vei lucra si la final, vei realiza un site (avand la baza o tema predefinita si, fireste, vom da premii!
2.    Programul complementar: IT-ul, leadership-ul si antreprenoriatul, vom cauta in fiecare dintre voi liderul care asteapta sa fie descoperit. Vei afla de la profesionisti totul despre adevaratul tau potential si toate raspunsurile la  provocarilor complexe cu care te confrunti la inceput de drum in cariera IT.
3. Nu uitam ca suntem la munte si dupa pranz vom pleca intr-o aventura pe traseul Busteni – Cascada – Urlatoarea – Poiana Tapului. Intorsi la pensiune, vom fredona melodiile care ne plac in cadrul serii de Karaoke.

Ziua a IV-a – sambata, 24 septembrie
1.   Tema diminetii: Telecomunicatiile, mobilitatea, aplicatiile in contextul unei lumi globale aflate intr-un proces continuu de digitalizare si provocarile acestei transformari. Vom imbina utilul cu placutul, descoperind Busteniul la pas, vom merge in teren, pe trasee prestabilite si vom colecta cu ajutorul aplicatiilor mobile de GIS, o serie de date spatiale si informatii ce vor fi integrate intr-o aplicatia web, realizand astfel o statiune virtuala. Aplicatiile mobile vor consuma imaginile colectate anterior cu drona.
2.  Programul complementar: Cariera “powered” by IT: job - cariera – vocatie, sursa motivatiei (trebuie - pot - vreau).
3. Seara, distractia va cunoaste cote maxime langa focul de tabara si cantecele de chitara.


Ziua a V-a – duminica, 25 septembrie : Avem festivitate! Diplome de absolvire, premii  si… cu tristete plecam acasa!